Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 36

– Het schijnt dat het groene licht is gegeven voor Jeepers Creepers 3, echter zal de film rechtstreeks op dvd uitkomen. Victor Salva, regisseur van de eerste twee delen zal ditmaal slechts als producent optreden. Hij zal tevens het scenario schrijven.

– Tijdens de AFM (American Film Market) heeft Ghost House Picures (van Sam Raimi) bekend gemaakt dat men bezig is met de ontwikkeling van de volgende films: The Grudge 3, The Messengers 2, Rise 2 en Boogeyman 3. De laatste drie films zullen hun premiere op dvd beleven.

– Legende George A. Romero is momenteel bezig met de voorbereidingen van Dairy Of The Dead 2, het rechtsreekse vervolg op zijn meeste recente zombiefilm die nog niet eens is uitgebracht. De opnames beginnen ergens begin 2008.

– Schoonheid Brittany Murphy heeft getekend voor een rol in 3:30 AM, een psychologische horrorfilm van Mick Davis. Een vrouw verhuist na de dood van haar vader naar een dorp en gaat dar werken in een hotel. Men zegt dat de film de connectie tussen realiteit en droom onderzoekt…

– Voor de film The Box van Richard Kelly heeft men nu James Marsden (X-Men) weten te strikken. Hij speelt de man van Cameron Diaz’s karakter. Het echtpaar komt in het bezit van een vreemd doosje dat wensen vervult. Wat ze niet weten is dat er dan iedere keer iemand sterft die zij niet kennen… De productie heeft een budget van ca. 30 miljoen dollar.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter