Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Summit Entertainment heeft de filmrechten gekocht van het boek Breed van Chase Novak. Het boek gaat over een koppel dat een experimentele vruchtbaarheidsbehandeling ondergaat waardoro ze vernaderen bloeddorstige wilden. Hierop gaan ze op een wanhopige speurtocht naar een oplossing voor hun probleem. Summit heeft Burr Steers aangenomen voro zowel het script als regie van de film die geproduceerd zal worden door David Heyman en Jeffrey Clifford. Uitgeverij Mulholland Books heeft auteur Novak al voor de publicatie in september gevraagd om een vervolg te schrijven.

– Hij was al een paar afleveringen in het 5e seizoen te zien als de vader van Alcide, maar ook in het zesde seizoen van True Blood zien we Robert Patrick (The X-Files, Terminator 2) met regelmaat opduiken.

– In de vorm van Briana Evigan (zie foto) en Julianna Guill heeft de film Mine Games twee redenen om te kijken. De film van de Australische regisseur Richard Gray gaat over een groep vrienden die afgelegen, maar luxe boshut opzoeken. Als ze de omgeveing verkennen ontdekken de een oude verlaten mijn en besluiten op onderzoek te gaan. Nadat ze erg ver de mijn zijn ingegaan ontdekken zee en van buitenaf afgesloten komen. Als de die openen maken ze schokkende ontdekking… Er is nog geen releasedatum bekend, maar we houden je op de hoogte.

– Michael Bartlett, mederegisseur van o.a. The Zombie Diaries, heeft een nieuw project aangenomen. De Engelse regisseur zal Within The Woods regisseren, een film over twee kinderen die door iets belaagd worden terwijl ze in een boomhut midden in het bos zitten. De opnames beginnen komende januari in de Amerikaanse staat Missouri.

Over de auteur

avatar

2 reacties

Laat een antwoord achter