Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Dimension Films, de genretak van The Weinstein Company heeft de rechten gekocht van de vampier thriller Garden District van schrijvers Anthony Jaswinski (Vanishing on 7th Street) en Luke Goltz. In de film gaat een trio jonge myth-busters op onderzoek om te ontdekken of een mysterieuze video met een vampierexecutie echt op nep is. Ze moeten het al snel op nemen tegen duistere krachten.

– We weten niet of het waar is of misschien een soort publiciteitsstunt, maar Six Entertainment begint een rechtszaak tegen Human Centipede-ster Dieter Laser die schijnbaar weigert mee te doen aan het derde deel van regisseur Tom Six beruchte serie, Laser heeft inmiddels gereageerddoor te zeggen dat hij het niet eens is met het script dat hem werd voorgeschoteld en dat hij tegen Six gezegd heeft dat hihj een ander script wil zien voordat hij eventueel meedoet… Six heeft wel nog het vertrouwen dat de opnamen later dit jaar alsnog van start kunnen gaan.

– Jennifer Carpenter (tv’s Dexter) heeft een rol te pakken in The Occult, een film van regisseur Christain Christiansen (The Roommate) met verder o.a. Colm Meany, Rufus Sewell en nieuwkomer Alycia Debnam-Carey. De film gaat over een kleine gemeenschap die te maken krijgt met een eeuwenoude voorspelling over de komst van de dochter van de duivel. Als de gelijktijdige 18e verjaardag van 5 meisjes naderbijkomt volgt er een reeks moorden… De opnamen van The Occult zijn inmiddels van start gegaan in North Carolina.

– Image Comics en Content House brengen de strip Devoid Of Life van Raffaele Ienco tot leven op het witte doek. De adaptive werd geschreven door Melinda Hsu Taylor, producer van o.a. Lost en Fringe.het verhaal: Nadat de ontdekking van een vreemde verborgen planet in ons zonnestelsel zijn er een reeks gruwelijke sterfgevallen bij een afgelegen ruimte observatorium. Onderzoekers ontdekken dat het leven op aarde bedreigt wordt door spookachtige buitenaardse wezens. Er is verder nog startdatum of cast en crew bekend.

– Als we Clive Barker zelf mogen geloven (in een interview op Clivebarker.info) is men aan het werk om een Nightbreed tv-serie van de grond te krijgen. Men is in gesprek met een kabelzender en dat betekend volgens Barker dat de serie net zo sexe en gewelddadig kan zijn zoals barker het wilt/nodig acht. We houden eventuele ontwikkelingen uiteraard in de gaten voor je!

– Volgende maand beginnen de opnamen van Wer in Roemenië onder regie van William Brent Bell (The Devil Inside). De found-footage-film gaat over een verdachte van een gruwelijke slachtpartij die ‘s nachts op het politiebureau wordt bezocht door een advocate. De advocate ontdekt echter dat de ogenschijnlijk rustige man eigenlijk een bloeddortig beest is. Eindelijk weten we nu wie de hoofdrollen gaan spelen. A.J. Cook (tv’s Criminal Minds, zie foto) gaat de advocate spelen terwijl Brian J. O’Connor de rol van verdachte speelt. De special effects komen van Robert Hall en zijn sfx maatschappij Almost Human, eerder verantwoordleijk voor o.a. de Quarantine-films, The Burrowers, The Crazies en de tv-serie Teen Wolf.

– Tijdens een horroconventie in de V.S. liet Brad Dourif weten dat hij gevraagd is voor twee Chucky projecten, de eerste is de langverwachte remake van Child’s Play (regisseerd door ebdenker Don Mancini) en een soort spin-off die de voorlopige titel Revenge Of Chucky draagt. Dit laatse zou draaien om de naaste familie van Chucky… Dourif liet ook weten dat hij echter nog geen script heeft gezien van de remake. Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte van beide projecten!

– Het script The Waiting van debutanten Mark Bianculli en Jeff Richard zal worden verfilmd dankzij Warner Bros die David Kaztenberg heeft aangetrokken om de regie te voeren. Katzenberg maakt zijn regiedebuut met het verhaal over twee jonge filmmakers die een spookachtige illusie maken om hun buurman de stuipen op het lijf te jagen. Katzenberg zal samen Seth Grahame-Smith de film produceren.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter