Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Een tijd geleden lieten we jullie weten dat er een remake zou komen van Embrace Of The Vampire, en nu kunnen we melden dat Sharon Hinnendael (Machine Head) de hoofdrol zal spelen al seen maagdelijke collge student die in de wereld van vleselijke lusten wordt geintroduceerd nadat ze wordt verleid door een goed uitziende vampier. De film wordt mede-geproduceerd door Christa Campbell die we kennen uit films zoals 2001 Maniacs en Drive Angry.

– Denk niet dat er een Nederlandse versie van komt, maar in oktober verschijnt het eerste exmplaar van een heuse The Walking Dead magazine. Het eerste exemplaar zal 100 pagina’s dik zijn en bevat o.a. een blik in de schrijverskamer, diverse interviews en natuurlijk een blik achter de schermen van het komende 3e seizoen. Het magazine dat ieder kwartaal zal verschijnen zal overigens alleen via stripwinkels verkrijgbaar zijn.

– Dimension Films heeft in Olly Blackburn (Donkey Punch) eindelijk een regisseur gevonden voor de film Kirtsy. De maatschappij kocht het script al in 2009 van Anthony Jaswinski en heeft momenteel Scott Rosenberg ingehuurd om het te herschrijven. In de film (omschreven als een slasher) blijft het titelpersonage alleen in het studentenhuis achter tijdens Thanksgiving als ze op de verlaten campus wordt overvallen door vier gemaskerde personen. Die krijgen echter meer tegenstand dan waar ze op gerekend hadden…

– Volgens “Deadline” is Justin Long (Jeepers Creepers, Drag Me To Hell) in gesprek voor de hoofdrol in de Stephen King verfilming The Ten O’Clock People. De opnamen van de film beginnen eind deze zomer onder regie van Tom Holland (Child’s Play).

– Regisseur Stuart Gordon keert met het toneelstuk Taste terug naar het toneel . Het stuk gaat over de beroemde kanibaal-zaak uit Duitsland rondom Armin Meiwes die iemand oppeuzelde na een oproep via internet. Maar er zijn plannen om Taste ook ter verfilmen . Ene Benjamin Brand schrijft zowel het scenario voor het toneel als ook de filmversie. Als alles goed blijft gaan wordt de film volgend jaar geschoten.

– Er is een internationale trailer opgedoken voor The Tall Man (of The Secret zoals de film in Frankrijk heeft). De film gaat niet over het personage uit de Phatasm films maar over een jonge verplaagsters wiens zoontje wordt ontvoerd door iemand die lokaal bekend staat als “The Tall Man. In de hoofdrollen zien we o.a. Jessica Biel, Jodelle Ferland, Stephen McHattie, William B. Davis en Samantha Ferris terwijl Pascal Laugier (Martyrs) op de regisseursstoel zit.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter