Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Het lijkt erop dat Neil Marshall (The Descent, Dog Soldiers) eindelijk een nieuw regie-project heeft. Hij is met CBS Films in gesprek voor de film Hellfest een slasher die zich afspeelt op Halloween in een pretpark. De opnames moeten in het voorjaar van 2012 beginnen. Zijn meest recente film was Centurion uit 2010.

– The Hollywood Reporter weet te melden dathet volgende project van Alexandre Aja geen remake is! Het is wel een verfilming van het boek Horns (“Hoorns”) van schrijver Joe Hill. Zoals jullie wellicht weten is Hill de zoon van niemand minder dan Stephen King. De opnames zullen naar alle waarschijnlijkheid in de zomer van 2012 plaatsvinden.

– De remake van The Evil Dead komt er toch echt aan… de release staat voorlopig gepland op 12 april 2013, niet zo heel vreemd aangezien de opnamen in maart 2012 beginnen. Deze zullen plaatsvinden in Nieuw Zeeland. De eerste namen zullen waarschijnlijk binnenkort bekend worden gemaakt. Zoals Bruce Campbell eerder al aangegeven heeft zal er geen “Ash” personage in de film te zien zijn.

– Als we Variety mogen geloven is filmmaatschappij al redelijk ver met plannen voor een remake van American Psycho, een film uit 2000 waarin Christian Bale een zakenman met psychopatische trekjes speelde, gebaseerd op het boek van Brett Easton Ellis.

7500 is de titel van de nieuwste film van Takashi Shimizu (Ju-On-serie). In de film proberen passagiers van een vliegtuig de vreemde gebeurtenissen tijdens de vlucht te ontrafelen nadat er iemand is overleden. De cast bestaat uit o.a. Amy Smart, Ryan Kwanten, Jonathan Schaech, Leslie Bibb en Jamie Chung. De film moet eind volgend jaar verschijnen.

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter