Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De komende Netflix serie The Chilling Adventures Of Sabrina is een donkere, meer gruwelijke verzie van Sabrina The Teenage Witch die geproduceerd zal worden door Roberto Aguirre-Sacasa, bekend van Riverdale. Om die donkere sfeer blijk te geven zal een van de afleveringen een homage zijn aan The Exorcist. De serie met Kiernan Shipka (February) zal vanaf 2 oktober te zien zijn op de streamingsdienst.

– De verfilming van Stephen Kings Doctor Sleep heeft in Kyliegh Curran de jonge actrice gevonden die de rol van Abra Stone voor haar rekening zal nemen. Zoals eerder bekend was geworden speelt Ewan McGregor de volwassen Danny Torrance in dit vervolg op The Shining. De regie is in handen van Mike Flanagan (Oculus, Gerald’s Game).

– De productiemaatschappij achter It Follows heeft Matt Sobel ingehuurd als regisseur van een Engelstalge remake van de Oostenrijkse psychologische thriller Goodnight Mommy. Sobel is momenteel bezig om samen met Kyle Warren het scenario te schrijven. De opnames moeten volgende zomer van start gaan.

– Striptekenaar Michael Covone zal zijn speelfilm debuut als regisseur maken met Overtime. Die film gaat over een leraar die ‘s avonds laat schijnbaar alleen aan het werk is. Maar iets kijkt naar hem vanuit de schaduw… In januari 2019 zullen de opnames starten. De poster zal in iedergeval ontworpen worden door Graham Humpreys

We Summon The Darkness is de titel van een nieuwe film met o.a. Alexandra Daddario (Texas Chainsaw 3D), Keean johnson, Logan Miller (Scouts Guide To The Zombie Apocalypse) en Amy Forsyth (Channel Zero). In de film volgen we drie vrienden opweg naar een metal concert. Onderweg raken ze bevriend met 3 lokale jongens en besluiten ze naar een afterparty te gaan in een afgelegen huis. En oja, recent waren al 18 gruwelijke moorden gepleegd door satanisten…. De film wordt momenteel geschoten in Winnipeg.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter