Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws: Scream serie bevestigd en Jack Lance verfilming

– MTV heeft difinitief het groene licht gegeven voor eenScream tv-serie. Het eerste seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen die in oktober 2015 op tv moet verschijnen. MTV kondigde de serie aan door een telefoonnummer te plaatsen. Mensen die het nummer belden kregen een vraag voorgeschoteld: “Do you like scary TV?” en daarna werd het nieuws gebracht. De hoofdrollen zijn voro Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, John Karna, Connor Weil, Carlson Young, Tracy Middendorf en Joel Gretsch.

– Op 4 november beleeft de film Night Eyes zijn wereldpremiere in de nieuwe JT bioscoop in Hilversum als onderdeel van het SCENES film festival. De film werd geregisseerd door de Nederlandse regisseur David Concheret en is een verfilming van het boek ‘Nachtogen’ van Jack Lance, de schrijver die ook wel de Nederlandse Stephen King wordt genoemd. De week na de preiere is de film nog in Hilversum te zien. Het is onduidelijk of Night Eyes ook in de rest van Nederland uitgebracht gaat worden.

– Komiek Neil Patrick Harris en zijn echtgenoot David Burtka zullen beide te zien zijn de laatste twee afleveringen vanAmerican Horror Story: Freak Show.

– Regisser Darren Bousman (Saw 2-4, Repo!) lijkt dan toch zijn droom project Abbatoir te kunnen gaan maken. Joe Anderson (Horns), Jessica Lowndes en Dayton Callie zullen de hoofdroll gaan spelen in de verfilming van Bousmans gelijknamige strip. We volgen een huizen-journalist die een ‘urban legend’ onderzoekt over iemand die huizen koopt waar verschrikkelijke tragedies zich hebben afgespeeld. Het onderzoek leidt naar het gruwelijke antwoord op de vraag: Hoe bouw je een huis waar het echt spookt? De film zal worden opgenomen in New Orleans.

– Clive Barkers Books of Blood zullen allemaal tot leven worden gewekt als een “motion book” van Madefire. Artiest Sam Shearon zorgt voor een compleet nieuwe visuele adaptie in samenwerking met Mark Miller en Ben Meares. Madefire produceert dit in samenwerking met SeraPhim, de productiemaatschappij van Barker. Het eerste deel is nu verkrijgbaar on der de titel Books of Blood Issue 1 via Madefire en DeviantArt.

– De uit 2006 stammende Japanse horrorfilm Otoshimono krijgt volgens The Hollywood Reporter een Amerikaanse remake met de titel Ghost Train. De film, een samenwerking tussen All NipponEntertainment Works, Shochiku Company en Depth Of Field, gaat over mensen die een metro diep onder de grond nemen en bang worden als de metro verdwijnt. Ook volgen we een vrouw die haar zus zoekt die op de verdwenen metro zat. Josh Miller en Patrick Casey zullen het script schrijven.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter