Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Sara Paxton (A Nightmare On Elm Street) en Katharine McPhee zullen visvoer spelen in Shark Night 3D. De actrices zijn toegevoegd aan de horrorfilm van regisseur David R. Ellis (Snakes On A Plane). De animatronische haaien zullen worden gemaakt door Walt Conti, die dit eerder heeft gedaan voor films zoals Deep Blue Sea, Anaconda en… Free Willy.

The A-Team regisseur Joe Carnahan gaat weer samen werken met Liam Neeson voor de film The Grey. Hierin speelt Neeson de leider van een team olieboorders in Alaska die op de terugweg neerstorten met hun vliegtuig. De overlevenden krijgen vervolgens te maken met een groep grote en sluwe wolven. De film zal worden geproduceerd door Scott Free, de productiemaatschappij van Ridley en Tony Scott.

– In een interview met The Sunday Times heeft Gemma Arterton laten weten dat ze in gesprek is met Ridley Scott voor een rol in de Alien-prequels. Dit zou zijn naar aanleding van haar rol in de thriller The Disappearance Of Alice Creed. Scott heeft ver laten weten dat de films een duistere en ongename sfeer zullen gaan krijgen. De film zal o.a. de “Space Jockey” uit het origineel toelichten.

– Er zijn plannen om een poll te houden voor Piranha 3D: The Sequel waarin mensen kunnen aangegeven welke beroemdheid mag worden opgepeuzeld door de hongerige vissen.

– Regisseur Takashi Shimizu (Ju-On) zal wederom een 3D film gaan maken met Rabbit Horror een film over een vrouw die in een alternatieve realiteit haar broer probeert te redden. Hikari Mitsushima (Death Note) zal de hoofdrol gaan spelen.

Over de auteur

avatar

3 reacties

Laat een antwoord achter