Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Volgens een blog van The Hollywood Reporter zijn Mary Elizabeth Winstead en Joel Edgerton vastgelegd voor de hoofdrollen in de prequel van The Thing.Winstead zou een afstuderende doctor spelen die bij een Noors onderzoekteam werkt als men een buiteraards ruimteschip ontdekt. Edgerton speelt een helikopterpiloot die toevallig bij de situatie wordt betrokken. De opnames beginnen 15 maart onder leiding van de Nederlander Mathijs van Heijningen Jr.

– Men hoopt eind komende zomer met de opnames te beginnen van The Uglies 3D. Waar de film precies over gaat is niet helemaal duidelijk maar zou gaan over een weg die wordt bezocht door de geest van een moordenaar die bekend staat als Zombie. Deze rol zal worden gespeeld door Kane Hodder (Jason X) terwijl ook Meagan Good (Saw V), Leslie Easterbrook (The Devil’s Rejects) en Betsy Rue (My Bloody Valentine 3D) een rol hebben. De film is geschreven door Joe Knetter, auteur en medewerker van Dread Central.

– De Britse regisseur Neil Jones heeft Tom Savini (From Dusk Till Dawn), Doug “Pinhead” Bradley en Emily Booth (Doghouse) weten te strikken voor The Reverend: Vigilante Vampire. In de film wordt een kerservse pastoor gebeten door een meisje en krijgt een onverklaarbare dorst…

– Schijnbaar zijn Colin en Strause (AvP 2) niet klaar met buitenaardse wezens. Ze zullen de film Skyline regisseren over een buitenaards ras dat de mensheid letterlijk verslindt. Men heeft o.a. David Zayas (tv’s Dexter), Eric Balflour (TCM-remake), Crystel Reed en Kate Mara (Urban Legends: Bloody Mary) weten te strikken voor een rol.

– De cast van de film Jack’s Back bestaat uit Ernie Hudson (Ghostbusters), Daveigh Chase (The Ring), Melissa Gilbert (diverse tv-films en series) en Bruce Boxleitner (Tron, Babylon 5). De regie is in handen van Lee Boxleitner (de zoon van Bruce) die hiermee zijn regisseurdebuut maakt. Het verhaal houdt men geheim, maar het is wel een horror…misschien een remake van Jack’s Back uit 1988?

– Wisten we eerder te melden dat Daniel Graig en Naomi Watts te zien zouden zijn in Dream House, nu kunnen we de naam van Rachel Weisz (zie foto) er aan toevoegen. In Dream House zien we hoe een familie verhuisd naar een mooi huis in een dorp. Maar de man en vrouw raken verontrust als blijkt dat hun droomhuis de scene was van een verschrikkelijke slachtpartij waarbij de vermoedelijke dader overleefde…De opnames beginnen eind deze maand in Toronto onder leiding van Jim Sheridan.

– En een nieuw castlid voor Dark Castle’s The Apparition: Tom Felton, ofwel Draco Malfoy in de Harry Potter-films. In de film van regisseur Todd Lincoln zien we hoe een koppel te maken krijgt met een verschijning als gevolg van een milukt schoolexperiment. Eerder waren Ashley Green, Sebastian Stan en Julliana Guill vastgelegd voor een rol. Felton is dit jaar ook te zien in 13HRS, een actie-horror van de producenten van Dog Soldiers.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter