Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
House of 1000 Corpses
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Ik ben al een grote ROB ZOMBIE fan sinds de tijd dat hij nog vocalist was bij WHITE ZOMBIE maar na dat ik HOUSE OF A 1000 CORPSES heb gezien vind ik zijn muziek (Een cross-over van metal industial en drum and base.) niet alleen geweldig maar zijn film ook. Hij
is er in geslaagd om elementen van 70’s horror en moderne gore en splatter movies te mengen en van dit eindresultaat een zeer aardige film te maken zonder te veel onnodige special effecten of talentloze acteurs.

Het scenario speelt zich voornamelijk af in een oude boerderij waar in achter elke deur je iets
te wachten staat (Zo als in de komedie noting but trouble maar dan iets bloederiger.) De bewoners van dit gebouw ontvoeren mensen om ze vervolgens te martelen en daarna te gebruiken voor duistere experimenten of om hun zieke fantasie?n op uit te leven. Dit idee zal mij wel vooral aanspreken omdat psygopaishe hillbilly ,seriemoordenaars, en veel overbodig
bloed vergiet mij altijd blijven boeien. Maar ook voor de mensen over iets minder fantasie of
achtergrond informatie beschikken kan deze film ook zeer vermakelijk zijn. Ook ben ik zeer te spreken over de originele gebruik van flashbacks split-screans en overal de sfeer die deze film
je van het begin tot het einde met zich sleept.

De muziek is een belangrijk element in de gehele film dit is waarschijnlijk omdat de regisseur ook een muzikant is de meest ongepaste muziek op de meest ongepaste momenten zorgen er voor dat deze film zich zelf onderscheid van andere.

Over de auteur

avatar

52 reacties

 1. avatar
  Evil B.

  Nou, geen doorsnee slasher-film iig. En idd merk je het veel dat mensen er inderdaad w?g van zijn (zoals ik) of het echt niks vinden. Deze horrorfilm verdeelt de meningen als geen ander de laatste tijd gedaan heeft.

 2. avatar
  berre

  zeg kan iemand me zegge wat er tijdens die overval gebeurt want mijn dvd speler bleef hangen en ik kreeg dat stuk niet te zien het was van de 5de min ot de 9de

 3. avatar
  Freakman!

  Niet alleen om jouw maar gewoon de hele wereld word gekker…Man vermoord met WC-borstel melt de new yorkse krant… Steeds meer jongeren zonder hardcore maar met Classieke muziek knalhard door de stard rijden. Alcohol maakt meer kapot dan je lief is!

 4. avatar
  anoniem

  Breezers, da’s pas troep! Ideaal om je langzaam richting AA te duwen. Smaakt naar limonade, maar er zit wel degelijk alcohol in! Uitkijken met dat spul!!!

 5. avatar
  scarymovie

  psycho don’t be such a baby soms is breezer best okeej als je echt dorst hebt en weetje.. ik heb jou nog nooit wodka zien drinken dus lul niet.

 6. avatar
  psycho

  zei ik ook niet. je leest het niet goed. je moet niet doen alsof je alcoholistisch bezig bent als je breezers drinkt. want dat is gewoon niet zo. dat wilde ik ermee zeggen. (en breezers worden niet gedronken tegen de dorst maar omdat de drinkers dat ‘cool’ vinden (het levende bewijs daarvoor is elroy he scarymovie) dus dat dorstgedoe klopt ook niet)

 7. avatar
  Horror_Wizard

  Godverdomme, dat is de honderdste keer dat ik jullie erop moet wijzen dat deze boxen niet bedoelt zijn om te versieren met die wansmakelijke en infantiele praat. Als het niet over neuken gaat gaat het over alcohol. Blijf in godsnaam een keer on-topic. Dit is de zoveelste waarschuwing!

 8. avatar
  psycho

  om maar weer even bij de film terug te komen: hele goede film, altijd al een film willen zien waarbij ze echt ?lles laten zien. nu ik hem gezien heb voelt het ook goed hoewel ik toch verwacht had dat het schokkender zou zijn. maar al met al toch wel een van mijn favorieten hoor.

 9. avatar
  scarymovie

  neej HW jij bent gezellig wat doe jij de hele dag lang alleen maar op je kamer zitten horrorfilms kijken.. en dan denken dat ie alles is omdat ie je kan bannen sukkel

 10. avatar
  psycho

  waar blijft de tijd dat iedereen gewoon commentaar gaf op de film. in plaats van over sex en alcohol. maar reacties als: ik ban je van de site zijn ook niet goed voor het behouden van vrolijke horrorkijkende bezoekers.

 11. avatar
  psycho

  eng is de film niet maar hij heeft wel een soort TCM ’74 effect, niet zo schokkend en een iets minder paniekerige sfeer dan TCM maar toch een heel goede film vind ik.

 12. avatar
  Horror_Wizard

  Als er hier iemand stoer gedrag vertoont zijn jullie ‘t wel. Ik heb al tig waarschuwingen gegeven en gevraag a.u.b. ontopic te blijven ten bate van de site maar de conversaties hier schijnen altijd een andere richting te nemen. Bannen doe ik niet als machtsvertoon maar wanneer de zoveelste waarschuwing in de wind wordt geslagen.

 13. avatar
  psycho

  mijn versie heeft behalve de trailer ook geen extras, de versie op play.com heeft wel heel veel extras maar het gaat toch wel om de film vind ik. ik doe niet moeilijk om een extra min of meer.

 14. avatar
  esteeka

  werewolf zei: “en hoewel het behoorlijk goor was”… welke versie heb jij gezien??? Ik vindt de film geweldig maar op de dvd krijg je echt bijna niets te zien! is er een unrated dvdtje in de omloop?

 15. avatar
  esteeka

  ik heb laatst een import zien liggen die dus veeel extras heeft en interactive menu’s maar ik heb geen idee of die uncut is. Rob zombie ging er wel voor zorgen dat devilsrejects donkerder ging worden en dat daar wel een uncut dvd van komt

Laat een antwoord achter