Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Op zijn blog liet regisseur Michael J. Basset weten dat hij zin heeft in Silent Hill: Revelations 3D en dat hij zoveel mogelijk mensen uit het creatieve team van het eerste deel wil terughalen (wat in mijn ogen een goed plan is). Hij gaat ook proberen om de film donkerder en griezeliger te maken…Er zullen ook enkele bekende personages uit de eerste film opduiken.We zullen het wel zien als de film af is.

– Anchor Bay en Crystal Sky Group gaan samen werken voor een aantal films waaronder Beyond, een bovennatuurlijk thriller met Jon Voight (Anaconda) in de hoofdrol. De regie is in handen van Josef Rusnak (It’s Alive–remake) en de opnames vinden plaats in Alaska. Het verhaal houdt men nog geheim.

– In tegenstelling tot Piranha 3D (later naar 3D omgezet), zal Piranha 3DD in 3D wordt opgenomen met gebruik van de nieuwste technieken. Special Effects goeroe heeft dit laten weten met de toevoeging dat we nog meer gore en bloot kunnen verwachten dan in het eerste deel. De regie is in handen van John Gulager (Feast-trilogie).

– Het droevige nieuws heeft ons bereikt dat producent Dino De Laurentiis is overleden op 91 jarig leeftijd. De van oorsprong Italiaanse De Laurentiis produceerde vele genrefilms waaronder Army Of Darkness, Silver Bullet, Hannibal, Cat’s Eye en Amityville II.

– Schrijver Jeffrey Reddick (eerste Final Destination) is momenteel bezig om zijn nieuwste script te verkopen. In Good Samaritan zien we hoe een bekende filantroop wordt vermoord terwijl diverse omstanders geen vinger uitsteken. Deze toeschouwers krijgen niet alleen te maken met de publieke reactie maar ook met mysterieuze sterfgevallen. Zodra er een geinteresseerde maatschappij is laten we het je uiteraard weten!

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter