Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Voormalig model Rachel Hunter en Michael Madsen zijn toegevoegd aan de cast van Piranhaconda, een film die wordt geregisseerd door Jim Wynoski en geproduceerd door Roger Corman. Kenners weten dat deze film in Amerika zijn premiere zal beleven op SyFy en bij een eventuele Nederlandse release rechstreeks op dvd zal komen. En ja, zoals de titel doet vermoeden gaat de film over een kruising tussen een piranha en een anaconda. Het moet niet gekker worden….Wat krijgen we straks , een kruising tussen een mens en een vlieg? Oh, wacht…laat maar zitten. 

– Het nieuws heeft ons bereikt dat Hagenaar Aldous Byron Clarkson (beter bekend als zanger Valensia) in Spanje werkt aan een horrorfilm met de titel Spook. Helaas is er verder nog niets bekend.

– Clfiton Collins Jr, Clancy Brown en Dan Fogler zullen te zien zijn in de film Hellbenders van regisseur JT Petty die ook verantwoordelijk is voor het script. De film gaat over een groep mensen die de aarde voor onheil uit de onderwereld/demonen beschermen.

– Een 34-jarige Amerikaanse man is opgepakt omdat hij al ruim een jaar het lijk van zijn moeder in huis hield. Hierover had hij al meerdere malen gelogen tegenover de politie. De man, wiens identiteit niet bekend gemaakt is, was werkzaam voor een prodcutiemaatschappij dat gespecialiseerd is in horrorfilms…(zo komen we nooit van het cliché af: horrorfilmmakers zijn gestoord)

– “Tough-girl” Michelle Rodriguez (Resident Evil, Machete, zie foto) gaat volgens eigen zeggen “meer waarschijnlijk dan niet” een rol spelen in The Home, de horrorfilm van Dimension Films over een man die na een ongeluk wakker wordt in een verzorgingstehuis. Al snel blijkt dat de ouderen daar niet leiden aan hallucinaties maar date r meer aan de hand is. De opnames beginnen ergens komende zomer. Brain Cox, Louis Gosset Jr., Loise Fletcher, Ed Asner en Fionnula Flanagan zijn wel al vastgelegd.

Sint zal over enkele weken te zien zijn op het Tribeca Film Festival in New York. Het is een van de grootste Amerikaanse film festivals en werd opgericht door Robert DeNiro. Sint is opgenomen in het Cinemania programma, een neestal sterk vertegenwoordigd door genrefilms. Regisseur Dick Maas en producent Tom de Mol zullen afreizen naar het festival.

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter