Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Genre-veteranen Robert Englund en Michael Madsen zullen samen te zien zijn in de film Web Cam 3D. Ze krijgen gezelschap van Estella Warren en Junio Valverde. De film gaat over een man die een groep tieners uitnodigd voor een feest en ze met verbrgen camera’s filmt. Vervolgens mogen onlinebezoekers stemmen wie moet sterven. De regie is in handen van Antoni Sole.

– Als we Variety mogen geloven komt ie er toch echt aan, een verfilming van Pride And PrejudiceAnd Zombies, het boek van Seth Grahame-Smith die het beroemde boek van Jane Austen herschreef met zombies erin. Niemand minder dan Natalie Portman zal de hoofdrol voor haar rekening nemen en ook nog eens samen met Richard Kelly produceren.

– Of het een nieuwe weerwolf-film is weten we niet met zekerheid, maar de producenten van Dog Soldiers komen nu met 13 Hrs.. Hierin keert een jonge vrouw terug naar haar familie en raakt tijdens een storm in het geisoleerde huis opgesloten. Toch komt er iets uit de storm te voorschijn dat de hele familie zou kunnen vernietigen. De hoofdrollen in 13 Hrs. zijn o.a. voor Tom Felton (Harry Potter-films) en Gemma Atkinson (Zie foto!).

– Omdat de optie op regisseur Breck Eisner was verlopen heeft men Carl Erik Rinsch als nieuwe regisseur aangenomen voor de remake van The Creature Of The Black Lagoon. Een van de producers, Gary Ross, heeft zelf een script ingediend bij Universal Pictures, maar of dat gebruikt gaat worden is onbekend. Rinsch zou oorspronkelijk de Alien-prequel gaan regisseren totdat de filmbazen toch liever Ridley Scott wilden hebben.

– Maar Breck Eisner hoeft ook niet stil te zitten aangezien hij de remake zal regisseren van The Brood. Ja, ook de klassieker van David Cronenberg uit 1979 zal een herverfilming krijgen, in dit geval dankzij Spyglass Entertainment. Het nieuwe scripty werd geschreven door Cory Goodman (komende Priest).

– Ashley Miller en Zack Stentz, schrijvers van de komende Thor-film, zijn aangenomen om het script te schrijven van Damn Nation. In de stripverfilming is er een aanval geweest op de V.S. door onmenselijke, nachtelijke jagers waarbij vele doden vielen. De overlevenden proberen een oplossing voor het probleem te vinden. Paramount zal samen met Dark Horse Entertainment werken aan het project.

Over de auteur

avatar

5 reacties

Laat een antwoord achter