Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kortjes 17-5-11

– We weten nu wie de tegenstander wordt van Rutger Hauer in Dracula 3D. Diverse bronnen melden namelijk dat Thomas Kretschmann de titelrol zal spelen in de nieuwe film van Dario Argento. Onze landgenoot speelt Abraham van Helsing.
 
Interview With The Vampire was zijn vorige vampierfilm, maar regisseur Neil Jordan maakt met Byzantium weer een nieuwe film over bloedzuigers. Voor de hoofdrollen zijn Gemma Arterton (Clash Of The Titans) en Saoirse Ronan (The Lovely Bones) gestrikt. Ze spelen een moder-dochter vampierteam die zich soms voor doen als zussen. In oktober begint men met filmen.
 
The Devil’s Rock is weer een W.O.II horrorfilm. Aan de vooravond van D-Day Wordne naar de Kanaaleilanden gestuurd om een Duitse opslagplaats te vernietigen. Echter stuiten ze op een occult plan waarbij de Nazi’s proberen demonische krachten op te roepen om de oorlog te winnen. De film werd geregisseerd door Paul Campion en bevat special effects van WETA, de maatschappij van Peter Jackson. Niet zo vreemd aangezien de opnames plaatsvonden in Wellington, Nieuw Zeeland.
 
– Milla Jovovich heeft op Twitter het een en ander losgelaten over de 5e Resident Evil film. Ze bevestigde dat haar personage Alice terug zal keren en dat de titel waarschijnlijk Resident Evil: Retribution zal worden. Ook lijkt her erop dat de film in Tokyo/Japan zal worden opgenomen en date r deze keer meer elementen uit de games te verwachten zijn. Screen Gems heeft het vervolg gepland voor 14 september 2012.
 
–  Miramax en Dimension Films slaan de handen ineen voor The Amityville Horror: The Lost Tapes. Zoals de titel al doet vermoeden zal er een “found footage” draai worden gegeven aan een van de beroemdste spookhuis-verhalen ter wereld. Het script werd geschreven door het duo Casey La Scala en Daniel Farrands dat tevens de regie zal voeren. De film zal worden geproduceerd door o.a. Jason Blum (Paranormal Activity, Insidious).
 
– IDW Comics heeft Steve Niles en Bernie Whrightson weer samen weten te brengen. Deze keer gaan ze met Frankenstein Alive, Alive! een nieuwe draai geven aan het oude verhaal van Mary Shelley. Helaas zijn er geen verdere details bekend over deze “graphic novel”, maar de kans is groot dat we op de ComicCon meer nieuws krijgen.
 
– Tijdens een reunie-bijeenkomst tijdens de Creation Weekend Of Horrors liet regisseur Lamberto Bava weten dat Demons 3 nog steeds een mogelijkheid is. Het zou dan een officieel vervolg worden op zijn eerdere Demons films. Alle partijen zijn er in principe uit, het enige struikelblok is de financiering, maar daar zou aan worden gewerkt.
 
– Korte update over Sint, want inmiddels is de Nederhorror aan meer dan 20 landen verkocht. De film, in het buitenland Saint genoemd, werd verkocht aan o.a. Engeland, Japan, Australië, Mexico en een groot aantal Zuid-Amerikaanse landen. Of de film overal een bioscooprelease krijgt is onbekend. Een Amerikaanse distributeur had de film al eerder gekocht en zal de film later dit jaar in een klein aantal bioscopen uitbrengen.
 
– De nieuwe film van regisseur J.T. Petty (The Burrowers, Mimic 3) wordt omschreven als Grudge-achtig en heet Haunted Temple. De film wordt in de herfst geschoten in Japan en is daarmee een van de eerste (Hollywood) films die worden opgenomen na de aardbeving/tsunami van afgelopen maart. De producenten proberen het verhaal geheim te houden.
 
 
 

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter