Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Vanuit Hollywood bereikt ons het bericht dat Paul Verhoeven getekend heeft voor Eternal, een bovennatuurlijke thriller over een man die na een avond flink drinken een vrouw red en met haar in bed beland. Als de man echter weer thuis bij zijn echtgenote komt denkt hij dat hij betrapt is. Op foto’s van de vorige avond is echter geen vrouw te zien…Verhoeven zal samen met Richard D’Ovidio (Exit Wounds) het script onder handen nemen. De opnames moeten ergens in de zomer van 2011 beginnen.

– Zoals jullie wellicht weten komt er een remake aan van Fright Night met Anton Yelchin in de rol van Charlie Brewster, David Tennant als Peter Vincent (in deze film een goochelaar) en Collin Farrel als Jerry Dandrigde, de nieuwe buurman die een vampier blijkt te zijn. In het origineel werd die laatste rol gespeeld door Chris Sarandon, en we kunnen melden dat die een cameo heeft in deze hervertelling die ergens volgend jaar moet verschijnen in 3D…

– Bij Dimension Films hebben ze met Brad Luff een nieuwe “President of Production” gekregen en hij liet weten dat men toch echt werk gaat maken van o.a. een remake van Short Circuit en Sin City 2. Maar voor ons genreliefhebbers is het interessanter dat ook de remakes van An American Werewolf In London, Hellraiser, Children Of The Corn en Scanners nog steeds levend zijn. Schijnbaar wil het in moeilijke tijden verkerende Dimension met de remakes eerst wat geld binnen halen…

– Regisseur Olatunde Osunsanmi (The Fourth Kind) heeft een deal gesloten met Warner Bros. om zijn idee Dark Moon naar het witte doek te brengen. Het betreft weer gevonden videomateriaal en deze keer blijkt dat de maanvluchten niet gestopt zijn na Apollo 17, maar dat ze in het geheim doorgingen. Echter zien we op de beelden ook de verontrustende ontdekkingen en gebeurtenissen. Akiva Goldsman zal de film samen met Kerry Foster gaan produceren.

– Tijdens een intervied op de rode loper heeft Hilary Swank laten weten dat ze niet zal spelen in Fangland, de film gebaseerd op het boek van John Marks. Haar productiebedrijf heeft wel de rechten, maar voor de hoofdrol zoekt men iemand anders. Eerder dit jaar werd bekend dat John Carpenter was vastgelegd om de film in goede banen te leiden. (het schijnt overigens weer beter te gaan met Carpenter).

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter