Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Niemand minder dan ‘The Chin’ zelf vertelde dat in de herfst de opnames beginnen van Bruce Vs. Frankenstein, een vervolg op My Name Is Bruce.Uiteraard speelt Bruce Campbell weer zichzelf in de horrorcomedy.

Blade-regisseur Stephen Norrington gaat voor Legendary Pictures het script schrijven en waarschijnlijk de regie op zich nemen van The Lost Patrol, een bovennatuurlijke actie-thriller gesitueerd tegen de achtergrond van de Tweede Oorlog. Norrington liet weten dat de film vol zal zitten echte helden, geweren en monsters.

– De Japanse regisseur Hideo Nakata (Ringu) gaat een ‘Big Brother’-achtige horrorfilm maken met Incite Mill. De film gaat over 10 mensen die zich aanmelden voor een baan die 1200 dollar per uur opleverd. Echter worden ze opgesloten in een complex onder de grond en moeten een week lang een moordspel spelen. De opnames beginnen in maart in Japan. De film moet eind dit jaar verschijnen.

– De Amerikaanse release van Piranha 3D is verschoven van april naar augustus. The Weinstein Company heeft hiertoe besloten vanwege de concurrentie van andere films. Helaas zal hierdoor ook de Nederlandse release worden verplaatst aldus een contactpersoon van disutributeur A-Film.

– Regisseur Mark Pavia (The Night Flier) keert terug naar het genre met Sick Nick, een film die zich afspeelt rond kersttijd waar een groep studenten zich klaar maakt om een feest te vieren, niet wetende dat een menselijk monster in rood/witte kleren zijn dodelijke kado’s komt brengen. Pavia is momenteel bezig met het script te schrijven, dus is er nog geen cast bekend.

– Bij de uitreking van de Golden Globes heeft het vierde seizoen van Dexter weer twee prijzen in de wacht gesleept: Beste Mannelijke Hoofdrol en Beste Mannelijke Bijrol (in een tv-serie) voor respectievelijk Michael C. Hall en John Lithgow. Seizoen 2 draait momenteel op de vrijdagavond bij de VPRO.

– Het zal niet als een verrassing komen dat er er een Paranormal Activity 2 komt. Wat misschien wel een als een verrassing komt is dat we het vervolg al komende Halloween (gelijktijdig met Saw VII 3D) in de Amerikaanse bioscopen kunnen verwachten terwijl men nu nog bezig is met het script. Paramount heeft Kevin Greutert (Saw VI) aangenomen als regisseur…Oren Peli zal deze keer slechts als producent optreden.

Warm Bodies is de titel van een nieuwe zombiefilm..maar dan met een romantisch randje. Jonathan Levine (All The Boys Love Mandy Lane) gaat zowel het script schrijven als ook de regie voeren. Het verhaal gaat over een zombie die een ongebruikelijke vriendschap begint met de vriendin van zijn slachtoffer. Hiermee brengt hij een kettingreactie op gang die niet alleen hem maar ook de andere zombies veranderd.

Over de auteur

avatar

2 reacties

  1. avatar
    Master Of Darkness

    Het ene nieuws klinkt beter dan het andere nieuws. Hideo Nakata mag wel weg blijven met zijn film, er zijn al teveel van dat soort films voor mijn gevoel. Bruce Vs. Frankenstein, The Lost Patrol, Sick Nick en Warm Bodies lijken met dan weer wel geweldig. Paranormal Activity 2 mag van mij weg blijven en Saw VII 3D al helemaal!

Laat een antwoord achter