Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Er is een nieuwe schrijver gevonden voor het script van Hack/Slash, de Amerikaanse strip over een jonge vrouw die de wereld afhelpt van seriemoordenaars. Stephen Susco zal zich nu aan de schijbare moeilijke taak geven (er gingen hem vier voor!). Susco schreef eerder al het scenario van o.a. The Grudge.

– Er is een nieuwe schrijver voor Underworld 4: John Hlavin, vooral bekend door zijn schrijfwerk voor de tv-serie The Shield. Hoewel het verhaal nog geheim is wilde Hlavin wel kwijt dat het een echt vervolg is op de serie, en niet weer een prequel.
Men zal er alles voor doen om de oude fans te behouden, maar om ook nieuwe elementen toe te voegen. Of Kate Beckinsale terugkeert als Selene is nog onbekend.

– Hoewel zijn nieuwste boek ‘Under The Dome’ niet 100% horror is zoals wij dat bedoelen, kunnen we melden dat Stephen King in gesprek is met Steven Spielberg om er een mini-serie van te maken. Het boek krijgt lovende recensies en gaat over een onzichtbaar krachtveld waardoor een klein stad in Maine van de buitenwereld wordt afgesloten.

– En ja hoor, De goede Dr. heeft weer een film op stapel staan. Uwe Boll, die een Doctors graad heeft, gaat BloodRayne 3: Warhammer regisseren. En deze keer zal Kristanna Loken terugkeren in de titelrol. Er gaan geruchten dat het verhaal zich zal afspelen tijdens W.O. II.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter