Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Ik weet niet hoeveel echte Saw-fans er nog zijn, maar we kunnen melden dat Dr Gordon, gespeeld door Cary Elwes, terug zal keren in Saw VII 3D. Ook zal Sean Patrick Flannery (The Boondock Saints) in di (laatste?) deel te zien zijn als een voormalig slachtoffer en zelfhulp-guru met een donker geheim. De film zal worden opgenomen met het SI-3D camerasysteem.

– Inmiddels beginnen de bijrollen van The Girl With The Red Riding Hood zich ook te vullen. Naast hoofrolspelers Amanda Seyfried en Shiloh Fernandez zullen ook Max Irons, Julie Christie en Gary Oldman in de film te zien zijn. In deze versie van “Roodpakje” moet een jongen meisje het opnemen tegen een weerwolf die het dorp onveilig maakt.

– Ridley Scott heeft meer info losgelaten over de Alien-Prequel die hij gaat regisseren: Hij heeft inmiddels een vierde versie van het script. Het verhaal speelt zich ca. 30 jaar af voor Ellen Ripley en laat zien hoe de “space jockey” (die versteende levenvorm in het origineel) aan zijn einde komt. Ook zal Weyland in het verhaal voorkomen en zal naar alle waarschijnlijkheid weer een vrouw de hoofdrol spelen. Scott hoopt dat de film eind 2011 in de bioscoop gaat draaien, en anders de best mogelijke datum in 2012.

– Inmiddels heeft men Eric Heissener (komende The Thing-prequel) aangenomen als scenarioschrijver van Final Destination 5. Natuurlijk gaat de film weer over een aantal jongeren die de Dood proberen te ontlopen. Ook dit vijfde deel zal in 3D worden uitgebracht.

– Paramount Pictures heeft The Ring 3D aangekondigd. De relatief onbekende David Loucka zal het script schrijven dat de franchise nieuw leven moet inblazen met een verhaal dat meer gericht is op tieners. Er wordt gefluisterd dat in deze film een groepje tieners een videorecorder vindt die nog steeds werkt…Hiermee lijkt een terugkeer van Naomi Watts erg klein.

– Het script van Spring Break Zombie Cruise wordt geschreven door Matt Pitts (tv’s Fringe). Een virus is per ongeluk losgelaten van een geheim overheidseiland waardoor een cruiseschip vol met studenten besmet is geraakt. Nadat bij alle opvarende zijn veranderd in zombies moeten enkele studenten samen met een millitair er voor zorgen dat het schip niet het vaste land bereikt. De film wordt geproduceerd door Madhouse Entertainment.

– Tijdens een interview liet Neil Marshall (The Descent) weten dat de opnames van Burst waarschijnlijk deze zomer beginnen. De film gaat over een groep mensen die onderdak zoeken tijdens een sneeuwstorm en daarbij te maken krijgen met een kwaadaardige kracht waardoor mensen spontaan in brand vliegen. De film zal in 3D uitkomen. Of ie ook in 3D wordt opgenomen is nog niet bekend.

Over de auteur

avatar

één antwoord

  1. avatar
    Master Of Darkness

    Dr. Gordon uit Saw 1 keert terug, spannen hoor, ook nog een Final Destination 5 en een Ring in 3D. Gelukkig is er ook nog goed nieuws, zoals Spring Break Zombie Cruise. De titel doet echt denken aan een B-flick, maar ik hou daar zo af en toe wel van. Ook The Girl with the Red Riding Hood lijkt me erg leuk.

Laat een antwoord achter