Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Het droevige nieuws heeft ons berekt dat Zelda Rubinstein is overleden op 76-jarige leeftijd. Zelda is natuurlijk vooral bekend dankzij haar rollen in de Poltergeist films als het medium Tangina Barrons.Verder speelde ze nog in genrefilms zoals Little Witches, Behind The Mask: The Rise Of Leslie Vernon en Wishcraft. Bij een groter publiek werd ze bekend door de tv-serie Picket Fences.

– De nieuwe hollywood ster van dit moment, Sam Worthington, kan de koffers pakken voor een trip naar Transylvanie als de geruchten kloppen. Zijn naam wordt namelijk in verband gebracht met Dracula: Year Zero van regisseur Alex Proyas. De film zal de ware historie van prins Vlad de Spietser vermengen met de vampier-mythologie.

– Variety weet te melden dat AMC het groene licht heeft gegeven aan Walking Dead, een tv-serie die is geschreven door Frank Darabont (The Mist, The Shawshank Redemption). Oorspronkelijk een stripserie zal de serie gaan over de overlevenden van een zombie-apocalypse. Darabont zal ook de pilot-aflevering regisseren. We houden je uiteraard op de hoogte van verdere ontwikkelingen!

– De broertjes John en Drew Dowdle (Quarantine) zijn vastgelegd voor de verfilming van het boek Afraid van Jack Killborn. Hierin stort een helicopter neer bij het plaatsje Safe Haven. Vervolgens beginnen de inwoners in een storm van bloederig geweld te sterven. Er zijn nog geen acteurs vastgelegd.

– Het nieuwste project van James Wan (Saw) heeft de naam The Further en gaat over een jonge familie die ontdekt dat hun comateuze zoon een magneet is voor allerlei boosaardige entiteiten. De fim wordt geproduceerd door o.a. Oren Peli (Paranormal Activity) en Steven Schneider (2012).

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter