Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De kogel is door de kerk! Er komt wederom een Halloween Horror Show, en deze keer is er in iedergeval een volledig programma in Amsterdam en in andere steden zal een kort programma voobij komen. De eerste titel werd al eerder bekend gemaakt: The Last Exorcism.

– Komende november beginnen de opnames van The Haunting In Georgia, de opvolger van The Haunting In Connecticut. Een van de hoofdrollen in de film is prooi geworden voor Chad Michael Murray (One Tree Hill). In de film zien we hoe een jong koppel bezorgd raakt als hun dochter plotseling vreemdelingen ziet die verder niemand kan zien.

– Regisseur Greg McClean liet weten dat men volgend jaar waarschijnlijk begint aan Wolf Creek 2 en dat John Jarrat zal terugkomen als Mick Taylor, de psychopaat uit het origineel. Volgens McClean is men zo goed als klaar met het script.

– Capcom heeft Resident Evil: Mercenaries 3D aangekondigd voor de Nintendo 3DS. Mercenaries biedt volgens Capcom: “meedogenloze actie waar spelers tegen de klok vechten om zoveel mogelijk vijanden af te maken in een vastgestelde tijd.” De game bevat missies uit RE 4 en 5. Daarnaast zijn er nieuwe modi aanwezig en ontmoet je nieuwe personages. Een releasedatum is nog niet bekend.

– Hij is vooral bekend van The Blair Witch Project, maar regisseur Eduardo Sanchez heeft met Possession een nieuwe film op stapel staan. In de film zullen Johnny Lewis en Alexandra Holden de hoofdrollen spelen. De film gaat over een pas getrouwd stel dat ten prooi valt aan een demonische entiteit. Een startdatum is echter niet bekend.

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter