Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Zoals jullie wellicht weten is regisseur Richard Raaphorst (van de nooit verschenen film Worst Case Scenario) bezig met Army Of Frankenstein, maar dat project heeft een nieuwe naam gekregen: Frankenstein’s Army. Ook is er een website in het leven geroepen: www.frankensteinsarmy.com. Verder kunnen we melden dat het de bedoeling is dat het een Engelstalige film gaat worden. In de wandelgangen gaan geruchten dat men ook weer nieuwe promo’s gaat maken.

– Het lijkt erop dat Frank Darabonts tv-serie The Walking Dead er daadwerkelijk gaat komen. Tv-zender AMC heeft zes afleveringen van de serie besteld en het bedrijf KNB EFX (o.a. The Mist, The Green Mile) heeft laten weten dat zijn voor de special effects zullen zorgen. Inmiddels is Jon Bernthal vastgelegd terwijl Jonny Lee Miller is gesprek is voor een rol. De serie is gebaseerd op de strip van Robert Kirkman en gaat over Rick Grimes, een politieagent uit een klein stadje, die op zoek is naar zijn vrouw en kind in een wereld die overspoeld is door wandelende doden.

– Er is een regisseur voor Paranormal Activity 2. Oren Peli zelf liet weten dat Tod “Kip” Williams (The Door In The Floor). Volgens Peli weet Williams precies wat hij de fans wil geven en dat we erg verrast zullen worden met het verhaal. De (Amerikaanse) release staat nog steeds gepland voor 22 oktober, lijnrecht tegenover Saw VII 3D.
– Drie jaar nadat ie werd aangekondigd lijkt het erop dat Red State er eindelijk gaat komen. Op zijn Twitter-pagina laat Kevin Smith (Clercks) weten dat hij eindelijk geld heeft voor het project. Hij verwacht in juli met de opnames te kunnen beginnen. Waar de film over gaat is onbekend, behalve dat het een horrorfilm betreft.

– Het lijkt erop dat de opnames van The Haunting In Georgia (het semi-vevolg op The Haunting In Connecticut) komende zomer beginnen. Productiemaatschappij Gold Circle Films is bezig met voorbereidingen in Canada en zal waarschijnlijk op zoek moeten naar een nieuwe regisseur aangezien beoogd regisseur Ti West (The Roost) een ander project gaat doen.

– De naam van Nightwatch-regisseur Timur Bekmambetov wordt in verband gebracht met de verfilming van het boek Casebook Of Victor Frankenstein. Het boek van Peter Ackroyd gaat over de twee 19e eeuwse Oxford-studenten Victor Frankstein, een serieuze onderzoeker, en de dichter Percy Bysshe Shelley die een ongebruikelijk vriendschap sluiten die uiteindelijk er toe ledit dat Victor een monster tot leven wekt. In het boek komen ook historische figuren voor zoals Mary Shelley, Lord Byron en Dodwin voor

– Seizoen 2 van Dexter (iedere vrijdag te zien op Nederland 3 bij de VPRO) is bijna ten einde, maar het 3e seizoen zal vanaf 10 mei iedere werkdag te zien zijn bij de VPRO. In de V.S. begint men in september met het 5e seizoen…

– Script-schrijver David Haytrer (X-Men, Watchmen) zal zijn regiedebuut maken met Wolves, een film vol met weerwolven en sex aangezien de visie van Hayter de weerwolf transformatie een metafoor is voor de sexuele rijping van tiener naar volwassene. De film heeft een budget van 18 miljoen euro en zal deze zomer worden opgenomen.

– De titel Down is gelijk aan die van de Amerikaanse remake van De Lift en ook in deze nieuwe film van Relativity Media speelt een lift een belangrijke rol, maar verder hebben ze niets met elkaar te maken. Deze nieuwe Down is geschreven door Greg Russo en heeft elementen van 1408. De bovennatuurlijke thriller gaat over een man die opgesloten raakt in een lift…

– Hoewel Zwart Water geen groot succes was hier in Nederlands bestaat er wel interesse uit het buitenland. Maatschappijen uit Rusland, Portugal en Argentinie hebben bij regisseur Elbert van Strien geinformeerd. Ook hebben enkele Hollywood-maatschappijen gevraagd naar de remake-rechten. Van Strien gaat uiteraard het gesprek aan wat betreft een eventuele remake.

Over de auteur

avatar

2 reacties

  1. avatar
    Master Of Darkness

    Op het nieuws van de remake/vervolgen mania na zit er best leuk nieuws tussen, waaronder dat het er toch naar uit begint te zien dat Frankenstein’s Army doorgaat. Leuk dat Kevin ‘Silent Bob’ Smith een horror/thriller gaat regisseren, ik ben benieuwd hoe dat gaat uitpakken.

Laat een antwoord achter