Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De Nederlandse webstore OMG Entertainment heeft een nieuwe promotie actie! De komende maanden krijgen de eerste 10-20 personen (ligt aan de titel) die iets bestellen een gratis dvd. In april is dat Wilderness. OMG is gespecialiseerd in horror, cult, sci-fi en B-films. (www.omg-entertainment.nl)
 
– Ook Remains van Steve Niles krijgt een filmversie, dit werd bekend gemaakt door de Amerikaanse tv-zender Chiller. De film zal een kleine roulatie in de (Amerikaanse) bioscoop krijgen voordat de film op de zender te zien zal zijn. De film wordt opgenomen in de staat Connecticut onder regie van Collin Theys. Namen van acteurs zijn niet bekend gemaakt.
 
– Het lijkt erop dat Stephen King inderdaad een aflevering gaat schrijven voor het 2e seizoen van The Walking Dead, de zombie-serie die nog steeds niet te zien is in Nederland. King zelf liet weten dat hij daarvoor in gesprek is. Als de deal erdoor komt zal hij samen met zijn zoon Joe Hill (“Hoorns”) de aflevering schrijven.
 
– De strip Chew wordt omgetoverd in een tv-serie voor de zender Show Time (Dexter). In deze nieuwe serie volgen we detective Tony Chu, iemand die een soort visioenen krijgt van de dingen die hij eet. Dit komt erg van pas bij het oplossen van moorden. De serie zal worden geproduceerd door Circle Of Confusion, de productiemaatschappij achter The Walking Dead. De pilot-aflevering zal worden geregisseerd door Stephen Hopkins (Predator 2). Een startdatum is nog niet bekend.
 
– Variety weet te melden dat Breck Eisner (The Crazies) het geld bij elkaar heeft voor de stripverfilming van Blood Of The Innocent. Hierdoor lijkt dit project als eerstvolgende op de agenda van Eisner te komen, die ook in verband wordt gebracht met o.a. Creature From The Black Lagoon en The Last Witch Hunter. In de film komen Dracula en Jack the Ripper tegenover elkaar te staan. We houden je uiteraard op de hoogte over verdere ontwikkelingen.
 
– Het was angstvallig stil rondom de remake van Plan 9 From Outer Space, simpelweg Plan 9 genoemd. Nu kunnen we berichten dat vandaag de opnames beginnen onder leiding van regisseur John Johnson, die er een serieuze draai aan wil geven. De film wordt geschoten in Bedford County, Virgina. De cast bestaat uit nieuwkomers.
 
– Wat moeten we ervan gaan denken? Diverse cast- en crewleden van Ridley Scotts Prometheus laten via diverse social media weten dat ze in de beroemde Pinewood Studios zijn…op de set van de “nieuwe Alien film”. En dat terwijl Scott altijd ontkende dat het een directe prequel zou worden… Wie is ons voor de gek aan het houden?
 

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter