Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Volgend jaar kunnen we maar liefst 2 Paranormal Activity films gaan verwachten. Er is een latino spin-off in de maak die nu de titel Paranormal Activity: The Marked Ones heeft gekregen en die op 3 januari 2014 in de V.S. zal verschijnen.
Op 24 oktober 2014 verschijnt de officiële sequel Paranormal Activity 5.

Veelzijdig actrice Karen Black is op 74-jarige leeftijd overleden na een gevecht tegen kanker. Horror liefhebbers kunnen haar kennen van rollen in onder andere Burnt Offerings en House of 1000 Corpses. Ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden.

Jeremy Slater mag misschien een televisieserie over The Exorcist gaan schrijven. De onderhandelingen zijn nog maar in het beginstadium, dus dit wordt zeker nog vervolgd.

In het voorgaande nieuwsbericht konden we jullie al trakteren op een eerste foto van [Rec] 4: Apocalypse.
Het lijkt erop dat de makers de liefhebbers warm willen houden, want nu is de eerste officiële behind the scenes video vrijgegeven.
In de video geeft actrice Manuela Velasco een korte rondleiding door het schip die de setting zal zijn voor (een gedeelte van) de film.

Eduardo Rodriguez heeft de sequel op de Fright Night remake gemaakt en de film verschijnt 1 oktober al in de V.S. op DVD en Blu-ray.
De film heeft de titel Fright Night 2: New Blood. In de film moet Charlie Brewster het opnemen tegen een vrouwelijke vampier die ook nog eens zijn vriend Ed in een vampier heeft veranderd. Met de hulp van Peter Vincent hoopt hij hierin te slagen.

Steven R. Monroe mocht een aantal jaren geleden al de remake van I Spit on Your Grave regisseren en keert nu terug met de sequel.
De film krijgt zijn wereldpremière op het UK FrightFest in Londen op 25 augustus. Op 24 september verschijnt er een DVD en Blu-ray van in de V.S. Het is nog niet bekend wanneer de film in Nederland zal verschijnen. Bekijk hieronder alvast de eerste trailer:

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

één antwoord

Laat een antwoord achter