Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– In 2007 verscheen de stripbundel Bloeddorst, een verzmaling van horrorverhaaltjes van een keur aan Nederlandse en Belgische tekenaars. We kunnen nu melden dat Bloeddorst zal terugkeren! Maar wel als magazine op de iPad. De mensen van LayerGloss zullen met Menno Kooistra (het brein achter Bloeddorst) samenwerken om de lezer een enge ervaring te laten beleven. De app zal waarschijnlijk begin 2012 verschijnen en bestaat niet alleen uit het magazine, maar ook diverse extra’s zoals sketches, bonus strips, geluid en beweging!

– Ed Harris, Andy Garcia, William Fichtner en Natasha McElhon zullen te zien zijn in Phantom, een film die te maken heeft met geesten en een Russische duikboot. Het project met een budget van 18 miljoen dollar zal worden gefinancieerd door RCR Media Group. In oktober zullen in Californië de opnamen beginnen onder leiding van regisseur .

– Jaren geleden was Alexandre Aja verbonden als regisseur verbonden aan de remake van William Lustigs klassieker Maniac. Maar Aja koos uiteindelijk voor een ander project (Piranha 3D) en daardoor leek de remake van de baan. Maar Aja heeft zich nu als producent opgeworpen en heeft zijn goede vriend Frank Khalfoun (P2) aangetrokken als regisseur. Een startdatum is echter nog niet bekend. Het script wordt deze keer geschreven door Gregory Levasseur (Haute Tension, P2), ook al een goede vriend van beide heren.

– De producenten Bill Bungay (Moon) en Deepak Nayer (Tucker & Dale Vs. Evil) slaan hun handen ineen voor When The Lights Go Out. Het is, waarschijnlijk losjes, gebaseerd op het verhaal over een familie uit Yorkshire (Engeland) die wordt geterrorriseerd door een klopgeest tijdens een stroomuitval in 1974. De film wordt geregisseerd door Pat Holden terwijl Gary Lewis, Kate Ashfiled, Martin Compstin en Steve Waddington de hoofdrollen spelen. De film wordt in 2012 verwacht.

– Danny Trejo als een “ass-kicking“ klusjesman en Charisma Carpenter als sexy bibliothecaresse… Dat is te zien in Haunted High, een genrefilm van SyFy die misschien een (Amerikaanse) bioscooprelease krijgt. In de film spookt een demonische, dode schoolhoofd rond op een privéschool. Het is aan de kleinzoon om de school te redden. De release datum is nog onbekend.

The Skin Trade is een boek van George R.R. Martin (bedenker van de tv-serie Game Of Thrones) en zal worden verfilmd met een budget van 60-80 miljoen dollar en enkele a-sterren in de hoofdrol. Wie dat zijn is nog onbekend. The Skin Trade is een weerwolfverhaal waarin een vrouwelijke privé-detective een seriemoordernaar probeert op te sporen die zijn slachtoffers van hun huid vilt. Avatar Press heeft overigens de rechten bemachtigd om een graphic novel van het boek te maken. Helaas is daar verder niets over bekend.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter