Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

[REC] 4 Apocalypse is in de maak! Hierboven is de eerste set foto te zien van de door Jaume Balagueró geregisseerde film.
Manuela Velasco keert terug in haar rol als de jonge televisie reporter die ooit het gebouw betrad met een aantal brandweermannen.
Ze blijkt het te hebben overleefd, maar niemand weet dat zij het zaad draagt van de vreemde infectie.
De Spaanse bioscooprelease staat voor nu op 10 oktober 2014. De toekomst zal moeten uitwijzen of de film ook in Nederland verschijnt.

Samantha Barks (Les Miserables), Thor Kristjansson, Charlie Cox (Boardwalk Empire) en Art Parkinson (Game of Thrones) zijn allemaal toegevoegd aan de cast voor de nieuwe Dracula van Universal Pictures.
Luke Evans speelt de beroemde vampier en het gaat een soort origine verhaal worden over de Transsylvanische prins die voor eeuwig vervloekt zal worden als hij zijn vrouw en kind van de Turkse hordes wil redden.

NBC kondigde laatst aan dat ze bezig zijn met een aantal nieuwe projecten, waaronder hervertellingen van Rosemary’s Baby en Tommyknockers van Stephen King.
Lionsgate is als productiemaatschappij verbonden. Verder is schrijver Scott Abbott al bezig aan de hervertelling van Rosemary’s Baby. Regisseur Yves Simoneau is aan Tommyknockers verbonden. De projecten zijn nog in een vroeg stadium, meer informatie is dus niet beschikbaar.

Jay Beattie en Dan Dworkin zijn door MTV aangenomen om de tv serie voor Scream te gaan schrijven. Beide heren waren al eerder actief voor series als Criminal Minds.
Het is nog niet bekend of Wes Craven definitief zijn goedkeuring geeft en het is ook nog niet bekend wanneer de serie gemaakt zal gaan worden. Dit wordt dus nog vervolgd.

De eerste trailer voor de horror/komedie Bad Milo! is verschenen. De film is het regiedebuut van Jacob Vaughan.
Het gaat over een man (Ken Marino) met ernstige maag- en darmklachten. Hij komt erachter dat een demon in zijn darmen woont. Na het nodige bloedvergieten wil hij proberen de baas te zijn over “zijn” demon.
De film verschijnt 29 augustus op VOD. Of hij ook in een andere vorm te zien zal zijn is nog niet bekend.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter