Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Tijdens de Comic-Con in San Diego heeft EA laten weten dat men bezig is met een filmadaptie van de populaire Dead Space games. Men heeft Justin Marks (Street Fighter: The Legend of Chun-Li), aangetrokken als scenarioschrijver terwijl Neal Moritz (I Am Legend) als producent aan het project is verbonden. Een regisseur is nog niet bekend. Enkele maanden geleden heeft niemand minder dan John Carpenter interesse getoond in een verfilming, maar of hij de baan als regisseur krijgt is afwachten.

– De door Alan Roberts (Life Of Agony bassist) bedachte ‘graphic novel’ Crawl To Me zal worden verfilmd door het spaanse productiehuis Rodar Y Rodar met Victor Garcia (Mirrors 2) als regisseur. Het verhaal speelt zich af in een afgelegen stadje tijdens de wintermaanden en volgt een jong gezin dat het vermoeden heeft dat er een kwaadaardige entiteit in hun kruipruimte huist… Het scenario is geschreven door T.J. Cimfel en David White.

– Het zal ongeveer de 20e aflevering van het nieuwe seizon van Supernatural worden waarin een spin-off zal worden geintroduceerd. Heel veel bekend is er nog niet, behalve dat het nieuwe personages betreft en dat de nieuwe serie een meer ‘urban’ gevoel zal krijgen (ipv Supernatural dat een ‘plattelands’ gevoel heeft) .

– Kylle Galner (Haunting In Connecticut) heeft een rol te pakken in het vierde seizoen van The Walking Dead. Zijn personage heet Zack en zal een romance hebben met een van de reeds bekende personages.

– Tijdens een Comic-Con interview heeft Vera Farmiga laten weten dat zijn en Patrick Wilson al zijn vastgelegd voor een een vervolg op The Conjuring. Het vervolg zal geaseerd worden op een andere zaak van het echtpaar Ed en Lorainne Warren, paranormale onderzoekers die honderden zaken hebben onderzocht. The Conjring opende op de eerste plaats van de Amerikaanse bioscooplijst met 41,2 miljoen dollar, meer dan het dubbele van het gebruikte budget.

– De relatief onbekende Rodemarie DeWitt is als eerste acteur vastgelegd voor de Poltergeist remake van regisseur Gil Kenan (Monster House). De opnames beginnen komende herfst onder het toeziend oog van producer Sam Raimi. DeWitt speelt de moeder van het gezin dat wordt belaagd door een klopgeest.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter