Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Er duiken steeds meer berichten op dat de release Paranormal Activity 5 wordt uitgesteld naar januari 2014. Dit zou toch wel een verandering zijn aangezien de vorige delen met groot groot success in October werden uitgebracht. Momenteel staat PA5 nog steeds voor een Nederandse release op 25 oktober gepland. We houden je op de hoogte.

– Voormailig ‘Hobbit’ en ‘Goonie’ Sean Astin is toegevoegd aan de cast van The Strain. Welke rol Astin gaat spelen in de serie van regisseur/schrijver Guillermo Del Toro is op dit moment nog onbekend.

– Volgens The Hollywood Reporter moet Jeff Buhler (Midnight Meat Train) een nieuw scenario schrijver voor de remake van psychologische horror Jacob’s Ladder (1990). Een eerdere versie voor de hervertelling werd geschreven door Jake Wade Wall (When A Stranger Calls). De film zal worden geproduceerd door Michael Gaeta, Mickey Liddell, Jennifer Monroe en Alison Rosenzweig.

– Inmiddels zijn de opnames van de Nederhorror De Poel begonnen en dat betekend dat de cast compleet is. Jamie Grant, Alex Hendrickx, Chris Peters en Bart Klever hebben zich bij Gijs Scholten van Aschat, Carine Crutzen en Katja Herbers gevoegd voor het project. De film wordt geregisseerd door Chris W. Mitchell die hiermee zijn speelfilmdebuut maakt. De film wordt geproduceerd door o.a. Jan Doense, Herman Slagter en San Fu Maltha. De Poel moet begin 2014 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

– Ook de opnames van de horror-comedy Cooties met o.a. Elijah Wood, Rain Wilson, Leigh Whannell en Alison Pill zijn begonnen. In de film, geschreven door Whannell, wordt een meisje op school ziek door een kipnugget en daardoor veranderd in een moordlustig iets dat snel de andere kindeen infecteert,. De leraren moeten vechten voor hun leven. De regie is handen van het reclame duo Honest, oftewel Jonathan Milott en Cary Murnion.

– De Arnold Schwarzenegger klassieker Predator wordt omgezet naar een 3D versie voor de komende blu-ray release. Wanneer de schijf in Nederland verschijnt is nog onbekend.

– De bloederige comic Officer Downe (zie afbeelding) krijgt een filmversie. De verfilming zal worden geregisseerd door Shawn Crahan, beter bekend als de Clown van de band Slipknot. Hij maakt hiermee zijn speelfilmdebuut als regisseur. Het verhaal gaat over een polititeagent die al diverse keren is overleden, maar steeds door zijn superieuren weer tot leven wordt gewekt met behulp van telekinese. Een startdatum is nog niet bekendgemaakt.

– Het boek Bird Box van Josh Malerman verschijnt opas in 2014 maar Universal Pictures heeft de rechten gekocht. The scenario zal worden geschreven door Eric Heisserer (The Thing, Final Destination 5) en gaat over een moeder met twee kinderen die, geblinddoekt, over een rivier reizen in een post-apocalyptische omgeving. De film zal worden geregisseerd door Andy Muschietti, de regisseur van Mama

– Ondanks dat The Conjuring pas komend weekend in de V.S. gaat draaien hebben de positieve reacties hebben er toe geleid dat men bij New Line alvast nadenkt over een vervolg. The Conjuring is gebaseerd op de onderzoeken van de paranormal onderzoekers Ed en Lorrain Warren. Het is de bedoeling dat het vervolg op een andere zaak wordt gebaseerd.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter