Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* De film ligt al een tijdje op de plank door allerlei rechten-/geld kwesties, maar er is een nieuwe trailer opgedoken voor Djinn, de nieuwste film van Tobe Hooper (orginele The Texas Chainsaw Massacre). De film zal binnenkort te zien zijn op het Abu Dhabi Film Festival en gaat over een koppel uit de Verenigde Emiraten dat na een rondreis hun intrek neemt in een nieuw apartement en erachte komt dat het gebouw is gebouwd op een soort heilige plaats voor mythische wezens.

* De Amerikaanse zender NBC heeft een pilot besteld van Constantine, gebaseerd op de strips Hellblazer en Constantine. Het script zal worden geschreven door David S. Goyer en Daniel Cerone. In 2005 verscheen er al een film met Keanu Reeves in de titelrol, maar de beoogde serie zal een jongere Constatine laten zien die wel weer te maken krijgt met allerlei bovennatuurlijke zaken.

* Joely Richardson is toegevoegd aan de cast van de zombiefilm Maggie. Ze zal de vrouw spelen van Arnols Schwarzenegger en daarmee dus ook de moeder van het titelpersonage dat gespeeld zal worden door Abigail Breslin. In de film volgens we een boerenfamilie waarvan de oudste dochte besmet is geraakt met het zombievirus en langzaam veranderd in een lopende dode.

* De korte Nederhorror Doorbijten heeft het streefbedrag op CineCrowd gehaald. Regisseur Iman de Vries is inmiddels druk bezig met het scouten van geschikte locaties en het houden van audities. De opnames staan voor eind oktober gepland.

* Het lijkt er volgens The Hollywood Reporter op dat regisseur Marc Forster niet zal terugkeren voor het vervolg op World War Z. Brad Pitt liet ook weten dat men momenteel een heleboel ideeën heeft en dat die worden verzameld. Er is echter nog geen schrijver vastgelegd.

* En weer zal producent Jason Blum gaan samenwerken met Lionsgate, deze keer gaat het om vreemde, bizarre gebeurtenissen in het Vaticaan. Een neurowetenschapper wordt door een groep kardinalen ingeschakeld om een logische verklaring te vinden. Helaas is er op dit moment niet meer bekend over White Smoke.

* Screen Gems het script The Unsacred van Amanda Gusack gekocht. Helaas is ook hier verder niet veel over bekend, maar het project wordt omschreven als “The Possession ontmoet The Haunting In Connecticut”. Zodra er meer details bekend worden laten we het jullie weten

* Variety weet te melden dat Fox een tweede seizoen heeft besteld van de bovennatuurlijke serie Sleepy Hollow (zie foto). De serie is daarmee de eerste die een tweede seizoen krijgt… En dat na slechts 3 afleveringen. Sleepy Hollow is dan ook Fox grootste herfst hit sinds tien jaar. Over een Nederlandse run is nog niets bekend.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter