Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* De eerste Engelstalige film van Troll Hunter regisseur Andre Ovredal wordt The Autopsy Of Jane Doe. De film is gebaseerd op het script van Ian Goldberg en Richard Naing en gaat over een vader en een zoon die lijkschouwer zijn in een kleine, plaatselijk mortuarium. Ze krijgen een mysterieus lijk van een onbekende vrouw. Terwijl ze proberen hoe ze is gestorven en wie ze is stuiten ze op steeds meer bizarre aanwijzingen die leiden naar gruwelijke geheimen. De fim zal komende winter worden opgenomen in London. Men is momenteel bezig met de casting.

* Filmmaatschappij Lionsgate heeft de rechten gekocht van Peekers, een scenario dat is geschreven door Mike Flanagan en Jeff Howrd, gebaseerd op een kort verhaal van de Ierse schrijver Kealan Patrick Burke. Het verhaal gaat over mensen die verdwijnen en worden vervangen doro grijnzende dubbelgangers. Lionsgate wil de low-budget kant op met deze film. (Denk hierbij aan Paranormal Activity of The Purge)

* Nog wat nieuws castingnieuws voor de “home invasion” film Home Invasion. Chandler Riggs (The Walking Dead) en Ioan Gruffudd (Fantastic Four) zijn toegevoegd aan de eerder bekend gemaakte Natalie Martinez en Bella Thorne. In de fim wordt een familie in hun eigen huis gevangen gehouden door gemaskerde indringers voor een dodelijk kat-en-muis spel. Naarmate de nacht vordert worden de mysterieuze regels langzaam maar zeker duidelijk. De regie van deze low-budget is in handen van Sean Carter. Niemand minder dan Joel Silver is een van de producenten.

* De American Film Market (AFM) staat weer voor de deur dus proberen weer veel mensen hun filmproject te verkopen. Een van die projecten is The Witch, geschreven door Robert Eggers. De film speelt zich af in 1630 en gaat over een familie waarvan enkele kinderen vreemde rijmen uitspreken en veel spelen met de geit. De moeder heeft haar geloof in god verloren…worden ze gestraft door god? De film zal worden geproduceerd door Lars Knudsen en Jay Van Hoy.

* Vanwege een drukke agenda kan Rosario Dawson niet verschijnen in Incarnate, de nieuwe exorcisme film met Aaron Eckhart. Haar plaats zal waarschijnlijk worden ingenomen door Catalina Sandino Moreno (zie foto). Zij is momenteel in onderhandeling voor de rol.

* In november beginnen de opnames van Strange Blood, het regiedebuut van fotograaf en production designer Chad Michael Ward. De film gaat over een dokter wiens zoektocht naar een wondermiddel volledig uit de hand loopt. De film zal worden geproduceerd door Compound B en heeft de relatieve nieuwkomers Robert Brettenaugh en Alexandra Bard in de hoofdrollen.

* Hoewel de kwailiteit van films die of Syfy hun premiere kennen meestal niet al te goed is willen we wel nog even Zombie Night vermelden. Deze film is namelijk geregisseerd door John Gulager (Feast) en in de hoofdrollen zien we o.a. Daryl Hannah, Anthony Michael Hall, Alan Ruck, Shirley Jones en Jennifer Taylor. Het verhaal gaat over twee families in een kleine stad die het tegen zombies moeten opnemen tijdens een lange nacht vol horror. De film zal 26 oktober in de V.S. op Syfy te zien zijn en in december daar ook op disc verschijnen. Over een eventuele Nederlandse (home)release is niets bekend.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter