Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De eerste teaser trailer voor de Britse horrorfilm Let Us Prey is verschenen. De film is het regiedebuut van Brian O’Malley en vertelt het verhaal over een vreemdeling die in een gevangenis de controle over de zielen van zijn medegevangenen en bewakers overneemt. Enkel een jonge agente kan weerstand bieden tegen dit kwaad.
In de film spelen onder andere Liam Cunningham (o.a. Game of Thrones), Pollyanna McIntosh (o.a. The Woman) en Bryan Larkin (Outpost 3).

Broken Window Studios heeft aangekondigd dat ze zich bij het ID@Xbox programma hebben aangesloten. Dit is een programma van Microsoft om games van indie ontwikkelaars op de Xbox te krijgen. Dit betekent dat hun open world indie horror game waarschijnlijk ook op de Xbox One te spelen zal zijn. Volgens een bericht op de Kickstarter website heeft men als doel gesteld om deze versie tegelijk uit te laten komen met de versie voor de PC, Mac en Linux.

Jeff Buhler is begonnen aan het eerste script van de The Grudge reboot. Volgens hem word het geen nieuwe remake van het oorspronkelijke verhaal, maar gebruiken ze de vloek in een andere setting en met andere personages. Hij benadrukte hierbij echter wel dat ze nog heel vroeg in het proces zitten. Dit word dus nog vervolgd.

Ken Marino (Bad Milo!) is aan de cast van Goosebumps toegevoegd. Jazeker, het gaat hier om een adaptatie van de bekende boekenreeks van R.L. Stine. De film gaat over een jongen en zijn moeder die verhuizen naar Greendale, Maryland. Hier ontmoet hij niemand minder dan meneer Stine zelf (gespeeld door Jack Black). Het zal alleen nog wel even duren voordat de prent te zien is. De Amerikaanse release datum staat namelijk op 23 maart 2016.

Het regiedebuut van Nick Frost (zie foto) zal binnen het horror genre vallen. Het blijkt echter om een short te gaan die hij eerder dit jaar schreef. De plotdetails zijn nog niet bekend gemaakt en er zijn tot op heden ook nog geen castleden aan het project verbonden.

Er is een nieuwe trailer verschenen voor The Evil Within. Dit is de nieuwe game van Resident Evil maker Shinji Mikami. Als alles goed gaat kunnen wij deze game op 29 augustus in de winkels verwachten.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter