Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Men heeft in de persoon van Todd “Kip” Williams een regisseur gevonden voor de verfilming van Stephen Kings Cell. John Cusack zal nog steeds de rol van Clay Ridell spelen in de film waarvan de opnames in september moeten beginnen.

– De eerste trailer voor Riddick met Vin Diesel is opgedoken. In dit derde deel krijgt de Furiaan het niet alleen aan de stok met premiejagers maar ook met bloeddorstige wezens. David Twohy tekende voor de regie.

– El Rey Network is een nieuwe (Amerikaanse) tv-zender en de man erachter is niemand minder dan Robert Rodriquez. Een van de eerste projecten is een tv-serie getiteld From Dusk Till Dawn. Het word teen serie die gebaseerd is op de originele film. Rodriquez zal de serie schrijven, produceren en regisseren.

The ABC’s Of Death krijgt een vervolg. Ook zijn er al een aantal nieuwe regisseurs bekend gemaakt: o.a. Alex de la Iglesia (), Vincenzo Natali (Splice), Larry Fessenden (The Last Winter), The Soska Sisters (American Mary), Marcus Dunstan (The Collector) en het Franse duo Julien Maury & Alexandre Bustillo (Inside) zullen een bijdrage leveren. Het is de bedoeling dat The ABC’s Of Death 2 in 2014 verschijnt.

– Of het hier thuis hoort weet ik nog niet, maar Peste is een nieuwe uitbraak-film waarin we een tiener volgen wiens familie in quarantaine wordt genomen als het dorp waarin ze wonen wordt getroffen door een virus-uitbraak. Met deze omschrijving kunenn we de drama kant op, maar ook meer richting ons geliefde genre. De film zal worden gregisseerd door Mark Tonderai (House At The End Of The Street). Voor de hoofdrol heeft men Abigail Breslin (Zombieland) vastgelegd. De opnames beginnen in september.

– Zoals jullie wellicht weten komt V/H/S/2 (zie ook foto) eraan… Helaas is er nog niets bekend over een Nederlandse release, maar er is nu een wel red band trailer online verschenen:

Territorial is een nieuwe genrefilm uit Australië en wordt geproduceerd door Greg McClean (regisseur van o.a. Wolf Creek en Roque). De film wordt omschreven als een mix tussen Western en Creature Feature. De film gaat over een groep ontsnapte criminelen die samen moet werken met de mensen die hen jagen. Beide partijen worden namelijk in een verboden vallei belaagd door een oude en duistere kracht… De film wordt geregisseerd door Matthew Holmes. Een release datum is nog niet bekend.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter