Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Het is nu officieel: Het duo achter de laatste drie Harry Potter films, regisseur David Yates en scenarioschrijver Steve Kloves heeft een multi-film deal gesloten om Stephen Kings boek The Stand (“De Beproeving”) te verfilmen. Meer details zijn nog niet bekend.

– In het voorjaar van 2012 kunnen we de film The Greys verwachten. Hierin zie we Liam Neeson die samen met enkele andere mensen een vliegtuigcrash overleeft in een afgelegen gebied van Alaska. Naast dodelijke verwondingen en het genadeloze weer krijgt de groep ook nog te maken met een groep bloeddorstige wolven. De film werd geregisseerd door Joe Carnahan (The A-Team) en mede-geproduceerd door de broers Tony en Ridley Scott.

– Via Twitter is bekend geworden dat The Voice Of Holland-winnaar Ben Saunders een zombie is. In iedergeval in Shouf Shouf Zombibi. Naast Saunders zijn ook Jan Doense (Mr. Horror) en Barend de Voogd (Hoofdredacteur Schokkend Nieuws) als in een cameo als zombie te zien

– De Amerikaanse tv-zender heeft een nieuw seizoen besteld van True Blood. De opnames voor het vijfde seizoen (van 12 afleveringen groot) vinden later dit jaar plaats voor een release in het zomerseizoen van 2012. Uiteraard keren Anna Paquin en Stephen Moyer terug in de hoofdrollen.

– En weer een recente, “kleine” film die een remake krijgt door een grote studio. Deze keert heeft Universal Pictures plannen om Phasma Ex Machina opnieuw te vertellen. Het origineel ging over een man die na de dood van zijn vrouw een machine bouwt om met de geestenwereld te communiceren. Nathan Parker gaat het script schrijven terwijl reclame regisseur Gary Shore de film zal regisseren.

– Ook in de horrorwereld wordt aan goede doelen gedaan. Producent Malek Akkad (Halloween-serie) heft de sCare Foundation opgericht, een non-profit organisatie die minder bedeelde jongeren het makkelijker probeert te maken. Akkad probeert het leed van de jongeren te verzachten door hen set-visits, Meet & Greets, filmvertoningen workshops en dergelijke aan te bieden die wel op de een of andere manier met het genre te maken hebben…Vooralsnog is de sCare Foundation alleen actief in de V.S.

-Nog meer tv-nieuws: NBC heft plannen om een “duistere en scherpere” versie te maken van The Munsters. In deze nieuwe serie zullen we de origines zien van Herman en Lily Munster. Het is aan producent Bryan Fuller (Pushing Daisies) de taak om deze nieuwe serie minder komsisch te maken.

– Misschien niet zo nieuw voor jullie, maar wel voor mij. Er is een animatiefilm in de maak met de titel Paranorman over de 13 jarige Norman die als enige in een klein stadje een aanval van zombies kan tegenhouden. De film zal pas in 2012 verschijnen. De voicecast bestaat uit o.a. Leslie Man (Knocked Up), Christopher Mintz-Plasse (Superbad), John Goodman (Arachnophobia), Kodi Smit-McPhee (Let Me In) en Jodelle Ferland (Silent Hill, Case 39).

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter