Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

House of Horror, een nieuwe film met James Wan als producer, heeft een nieuwe titel gekregen: Demonic.
De film werd geregisseerd door Will Cannon en de cast bestaat uit onder andere Maria Bello, Frank Grillo en Aaron Yoo.
De film vertelt het verhaal over een politie onderzoek naar de moord op vijf studenten in een verlaten huis. De politie ontdekt dat de studenten op zoek waren naar geesten en naarmate het onderzoek vordert komen ze erachter dat er iets gruwelijk mis is in het huis.
De film heeft nog geen release datum gekregen.

De eerste clip voor de erotische horrorfilm Embrace of the Vampire is uitgebracht. De film is een herbewerking van de cult klassieker uit 1995 en in de film spelen onder andere Sharon Hinnendael, Tiio Horn en C.C. Sheffield.
De film vertelt het verhaal over een verlegen tienermeisje die naar een Katholieke school gaat. Ze krijgt echter steeds meer problemen met innerlijke lusten naar vlees en bloed!
De clip is helaas van het internet verdwenen, maar hier is wel de trailer:

Kevin Smith heeft Genesis Rodriguez (The Last Stand, zie foto) aangenomen om de vrouwelijke hoofdrol in zijn horror/komedie Tusk te gaan spelen. Er is nog niet bekend gemaakt wat haar rol precies gaat zijn, maar het is de bedoeling dat de film volgende maand in productie gaat.

Speelgoedfabrikant en distributeur Amok Time heeft toestemming gekregen om speelgoed te maken van Re-animator en diens sequel Bride of Re-animator.
Speelgoed maker Jean St. Jean is bezig aan drie actie figuren van Herbert West die in het najaar van 2014 uit moeten komen als onderdeel van Amok Time’s Monstarz collectie.

Frictional Games, de makers van onder andere de Amnesia games, zijn een next gen horror/sci-fi game aan het ontwikkelen die de titel SOMA heeft gekregen.
De game verschijnt waarschijnlijk pas in 2015, maar men heeft nu al een gameplay teaser online gezet om de liefhebbers een idee te geven van wat het gaat worden.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter