Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Niemand minder dan Dolph Lundgren zal te zien zijn in Don’t Kill It, de nieuwste film van regisseur Mike Mendez (Gravedancers). In de film volgen we een demonenjager die met een onwillige FBI-agent moet samenwerken om een eeuwen oud kwaad te vernietigen dat is losgelaten in een klein stadje en daar dood en verderf zaait. Het spring van de ene gastheer naar de volgende. Naast Lundgren zijn er ook rollen weggelegd voor Kristina Klebe, Mike Milligan, Michelle West en Courtney Gains. De opnames zijn begonnen in Mississippi, met special effects werk van Robert Kurtzmans bedrijf Creature Corps.

* Ik had de hoop bijna opgegeven, maar men heeft The Strangers 2 daadwerkelijk aangekondigd en zelfs een releasedatum vastgelegd. Als het goed gaat zullen we de vreemdelingen weer zien op 2 december 2016. Als regisseur is Marcel Langenegger vastgelegd die een script gaat verfilmen van Ben Ketai (30 Days Of Night: Dark Days). IN het vervolg zullen Man In The Mask, Pin Up Girl en Dollface een familie terroriseren in een trailerpark.

* En opnieuw een Uruguayaanse regisseur die een genrefilm gaat maken. Deze keer heeft Manual Facal plannen voor El Grano, oftwel The Zit.IN de film die begint als een romatische comedy maar eindigt als een psychologische horror volgen we een jonge vrouw die verliefd wordt. Maar al snel begint er een puist op haar gezhct te groeien die op haar overleden vriend lijkt. De puist groeit doro haar schuldgevoel en haar angst en krijgt meer menselijke trekken en vormt zo een steeds groter gevaar voor haar nieuwe vriend. Hoewel niet duidelijk is of de film Engelstalig gaat worden of waar hij wordt opgenomen weten we wel dat hij in de tweede helft van 2016 wordt geschoten.

* De geruchten gaan al langer, maar het lijkt erop dat de titelrol in de nieuwe The Mummy film vrouwelijk wordt. Actrice Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service), is namelijk in gesprek voor de belangrijke rol in de film die in 2016 wordt opgenomen voor een release begin 2017. Alex Kurtzman gaat voor Universal Pictures een script van John Spaiths regisseren.

* Schijnbaar is AMC nog niet tevreden met hun huidige horrorseries, want de zender heeft het groene licht gegeven voor een pilot van NOS4A2, een serie gebaseerd op het gelijknamige boek van Joe Hill (zoon van Stephen King). Het boek gaat over een Victoria McQueen die achter psychopaat Charlie Manx aan zit omdat die Victoria’s zoon heeft ontvoerd. Echter is Charlie al ruim een eeuw oud, hij ontvoerd kinderen in zij Rolls Rouce met kenteken NOS4A2. Men is op zoek naar een schrijver voor de serie.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

7 reacties

Laat een antwoord achter