Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het nieuws over de Amerikaanse bioscooprelease van Tom Six zijn The Human Centipede II (Full Sequence) is nog niet koud en nu is er alweer nieuws. Er is bekend gemaakt dat de film in zijn geheel in zwart-wit is opgenomen. Daarnaast is er een teaser trailer vrijgegeven waarin we voor het eerst de maniak van dit deel te zien krijgen: Martin (gespeeld door nieuwkomer Laurence R. Harvey)
Hier volgt de teaser.

Victor Salva’s Rosewood Lane zal in de elfde editie van het Screamfest in Los Angeles in première gaan. Het grootse horrorevenement zal van 14 t/m 23 oktober plaatsvinden. Naast Rosewood Lake zal ook o.a. de LA première van Livide er plaatsvinden. Livide is de langverwachte tweede film van het regisseursduo dat ons eerder al A L’Interieur bracht.
Helaas wonen wij niet in de VS, ik zal jullie op de hoogte houden of deze twee titels een eventuele Nederlands (bioscoop)release krijgen.

Er worden op het web weer heel wat geruchten verspreid over een eventuele sequel op de Friday the 13th remake uit 2009. Leden uit het team dat ons deze prent bracht zijn op het idee te komen om een ‘found footage’ film te maken over de bekendste moordenaar in horrorland. Men herinnerde ons er echter wel aan dat er eerst groen licht gegeven moet worden door Platinum Dunes, Paramount, New Line en Sean Cunningham. We houden jullie op de hoogte hoe dit verder uit zal pakken.

Nothing to Fear is de titel van de eerste film van Slash’s Slasher Films die groen licht heeft gekregen. Waar deze eerste film van de productiemaatschappij van de bekende ex-Guns ‘N Roses gitarist over gaat weten we nog niet, maar we zullen jullie natuurlijk inlichten als er meer bekend gemaakt word. Wat we al wel kunnen zeggen is dat voor deze nieuwe film acteur Thomas Haden Church (zie foto) al aangenomen is.

Vanaf vandaag ligt ook de nieuwe zombie-shooter Dead Island in de schappen van de lokale game/mediawinkel.
Dead Island is een ‘first-person zombie-slasher/action-RPG’ waarin de speler in de huid kruipt van een gast in een luxe hotel. Als zich een zombie uitbraak voordoet, raakt iedereen behalve hij en een handjevol andere gasten geïnfecteerd. Ze willen van het eiland ontsnappen, maar gedurende die missie, ontdekken ze het geheim achter de mysterieuze uitbraak.
De game is te verkrijgen voor de PC, Playstation 3 en Xbox 360. Om jullie alvast warm te maken volgt hier de trailer.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

één antwoord

Laat een antwoord achter