Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Voor de lezers van onze slowchat zal het geen verassing meer zijn, maar vandaag is de eerste teaser trailer van [Rec] 3: Genesis on-line gezet. Helaas kon ik geen mogelijkheid vinden om hem in het nieuwsbericht te plaatsen, maar jullie kunnen naar www.rec3genesis.com gaan om hem te bekijken.
De film word weer geregisseerd door Paco Plaza en is geschreven door Luis Berdejo. Leticia Dolera en Diego Martin spelen de hoofdrollen.
Filmax brengt de film 30 maart 2012 uit in Spanje. Over een releasedatum voor de rest van Europa is nog niks bekend, maar aangezien het tweede deel uit de serie de Nederlandse bioscopen ook al niet meer haalde, kunnen we eerder rekening houden met een directe DVD release.

Tijdens de première van Lovely Molly liet Eduardo Sánchez weten dat hij klaar is om een derde Blair Witch film te maken. Eduardo Sánchez en Daniel Myrick braken in 1999 door met de door velen als klassieker bestempelde ‘The Blair Witch Project’.
Sánchez en Myrick hebben nu een idee gekregen voor een direct vervolg op hun film uit 1999. Volgens Sánchez kunnen we zelfs verwachten dat Heather Donahue, Joshua Leonard en Michael C. Williams hun comeback zullen maken.
Het idee is nog in ontwikkeling, dus het is nog niet bekend of het er ooit van gaat komen, maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte.

The Howling: Reborn verschijnt 18 oktober op DVD en Bluray in de V.S.. Door de jaren heen zijn niet alle films uit de The Howling serie in Nederland uitgebracht, dus het zal nog even twijfelachtig blijven of dit deel in ons kleine landje zal verschijnen.
Dit is het regiedebuut voor regisseur Joe Nimziki, met Lindsey Shaw en Landon Liboiron in de hoofdrollen. Het verhaal gaat over een jongen die aan de vooravond van zijn afstuderen eindelijk contact krijgt met het meisje waar hij al zo lang naar verlangde. Hij komt er echter ook achter dat hij op het punt staat in een weerwolf te veranderen. Niet alleen moet hij nu zijn honger naar vlees en bloed zien te overwinnen, maar ook nog eens een leger met angstaanjagende weerwolven…
Hier volgt de DVD trailer.

Acteur Steven Bauer (Scarface, Raising Cain) liet in een interview weten dat hij samen met Stephen Rea (Interview with the Vampire, V for Vendetta) en Ed Quinn (“Eureka”) te zien zal zijn in de tot nu toe titelloze Universal Home Entertainment reboot van The Wolfman, die geregisseerd zal worden door Louis Morneau.
De film, geschreven door Michael Tabb, zal plaatsvinden in 1901, in Roemenië. Hoofdrol “Daniel” zorgt voor zijn moeder en volgt daarnaast een medische studie. Dan word hij gevraagd mee te gaan met een groep premiejagers om op een verontrustend iets te jagen dat de stad terroriseert. Samen met zijn nieuwe makker Charles moet Daniel zien uit te vinden wie de weerwolf is.
Verdere ontwikkelingen zullen binnenkort waarschijnlijk wel volgen.

Er zal helaas geen Ash te zien zijn in de ‘The Evil Dead’ reboot. Bruce Campbell zelf heeft dit laatst via zijn officiële twitter bekend gemaakt. Volgens Campbell is er tot nu toe geen Ash te bekennen in het nieuwe verhaal. Federico Alvarez zal de film gaan regisseren van een screenplay die hij samen met Diablo Cody gemaakt heeft.

Ashley Bell bevestigde deze week in een interview dat ze getekend heeft voor een sequel van ‘The Last Exorcism’. Verder is er helaas nog geen nieuws te melden over deze film.

Deze week is de internationale trailer van Nick Murphy’s bovennatuurlijke thriller ‘The Awakening’ vrijgegeven. Er zijn nog geen releasedata bekend, maar ik wilde in ieder geval de trailer alvast met jullie delen.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter