Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Er is nieuws opgedoken rondom de remake van Poltergeist

Diverse bronnen melden dat de film gaat over Eric Bowen en zijn familie. Nadat Eric zijn baan verliest besluit men te verhuizen om een nieuwe start te kunnen maken. Als zijn dochter Madison wordt ontvoerd weet hij wat belanrijk is in het leven…Zijn familie. In deze hervertelling kan Erics echtgenote Amy communiceren met de doden. Een nieuw personage is Carrigan Burke, de presentator van een tv-show genaamd “Haunted House Cleaners”. Burke is niet bang voor het bovennatuurlijke. Dr. Brooke Powell is een parapsychologe (en Burkes ex-vrouw) die werkt aan de locale universiteit. Samen met haar team onderzoekt ze de bovennatuurlijke gebeurtenissen die te maken hebben met de verdwijning van Madison.

Ook weten we wanneer en waar de opnames plaats zullen vinden. Het is namelijk de bedoeling dat in september de film wordt geschoten in Toronto, Canada. De film zal worden geregisseerd door Gil Keenan (Monster House) terwijl Sam Raimi, Robert Tapert en Roy Lee als producent zullen optreden.

Het lijkt erop dat men net als bij Evil Dead gaat voor een remake met compleet andere personages en een verhaal waarvan alleen de grote lijnen gelijk zijn aan het origineel (Dochter des huizes verdwijnt onder bovennatuurlijke omstandigheden en een team paranormale onderzoekers probeert te helpen). Het eindresultaat kunnen we in 2014 in de bioscoop bekijken. Verwacht binnenkort het eerste castingnieuws…

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter