Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Sam Raimi regisseert horror!

Na drie Spider-Man films te hebben geregisseerd keert Sam Raimi min of meer terug naar zijn roots…Hij gaat volgens Variety de bovennatuurlijke thriller (lees: horror) Drag Me To Hell regisseren.

Uiteraard zal Ghost House Pictures, de productiemaatschappij van Raimi en Robert Tapert, de film gaan produceren. De opnames moeten in het voorjaar van 2008 beginnen met een vermoedelijke release later dat jaar.

Volgens Tapert wordt het weer een low-budget product en is Drag Me To Hell een wilde rit vol ‘chills and spills’ zoals Evil Dead zonder al te veel te leunen op het geweld uit die laatste film.

Het moralistische verhaal gaat over een onwetende ontvanger van een vloek en is geschreven door Sam en diens broer Ivan Raimi. Het script was oorspronkelijk geschreven onder de titel The Curse en werd vlak na de opnames van Army Of Darkness al geschreven.

Waarom Raimi terugkeert naar low-budget werk is volgens Tapert makkelijk te verklaren: ”Sam wilde graag terugkeren naar iets wat hij al een keer gedaan had en geweldig vond, namelijk het entertainen van een specifieke groep fans en hen een wilde achtbaanrit voorschotelen. Hij voelt nu geen druk meer van de honderden miljoenen dollars van een grote franchise”

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter