Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

The Blue Horse / Vengeance

Regisseur Roald van der Laan heeft laten weten dat men naast The Blue Horse ook tegelijkertijd opnames heeft gemaakt voor een companion-piece getiteld Vengeance. Beide films zijn momenteel in post-production.
Van der Laan hoopt dat The Blue Horse komend najaar in de bioscopen draait, terwijl Vengeance pas in 2010 zal verschijnen. Uiteraard zullen we over de exacte releasedata op de hoogte houden!

Korte synopsis van The Blue Horse:

In de kleine stad Morden Falls leeft Joseph Bilger met een geheim. Terwijl zijn gezin denkt dat Joseph werkt als timmerman, is hij in werkelijkheid iemand die jaagt op mannen die kinderen kwaad doen en bedreigen.
Joseph is hierdoor niet in staat een band op te bouwen met zijn jongste dochter Natalie. Zijn familie – bestaande uit Natalie, zijn vrouw Kristen en oudste dochter Alison – verkeert voortdurend in een emotionele crisis. Na een tragisch ongeluk raakt Natalie vanaf haar middel verlamd, en brengt de meeste tijd door in haar kamer. Omdat zowel Joseph als Kristen niet in staat zijn Natalie die benodigde aandacht te geven, huren ze de mysterieuze clown Mr. Coco in.
Op hetzelfde moment is Joseph op zoek naar ene Jerome Woods, een man die lijkt te zijn ondergedoken. Joseph is ten gehore gekomen dat Jerome zijn ex-vrouw Linda en zoon Deenan terroriseert. Wat Joseph niet weet is dat Jerome Woods in werkelijkheid dezelfde man is die zijn huis dagelijks bezoekt: Mr. Coco…!

meer info op: www.thebluehorse.nl

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter