Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Singer-songwriter Wyke van Weelden zingt de titelsong “Make You Mine” voor de nieuwe Nederlandse horror/thriller De Poel, die vanaf deze week in de bioscoop te zien is. In 2012 zat de nu 21e jarige Wyke samen met o.a. Douwe Bob en Nielson in het programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Ze maakte diepe indruk in het programma van de populaire 3FM DJ Giel Beelen met haar song “I do love”. De titelsong “Make You Mine” voor De Poel is geschreven en geproduceerd door Nando Eweg & Peter Kvint.

Wyke was meteen onder de indruk van de film De Poel én van het nummer: “Ik heb deze titelsong niet zelf geschreven, maar toen ik het nummer voor het eerst hoorde, hebben Nando Eweg (producer) en ik meteen een demo opgenomen en het werkte! Het nummer past goed bij De Poel door de verrassende twist die ook in de film zit. Als je de film gezien hebt, snap je hoe goed het nummer past bij de film. Ik ben onwijs trots op de titelsong en al helemaal in combinatie met de film!”

De Poel, geregisseerd door Chris W. Mitchell, gaat over twee gezinnen die hun tenten op slaan aan de oevers van een schijnbaar idyllisch bosmeertje en langzaam maar zeker in de ban raken van een bovennatuurlijke kracht… De cast bestaat uit gerenommeerde acteurs als Gijs Scholten van Aschat (samen met Mitchell verantwoordelijk voor het scenario), Carine Crutzen, Bart Klever en Katja Herbers, Verder spelen mee Alex Hendrickx, Jamie Grant en debutant Chris Peters.

Beluister het nummer hier.

Koop het nummer hier.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter