Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Alien Vs. Zombies

Alien Vs. Zombies
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Kartonnen ruimteschip, plastic armor, stijve gezichten en gare one-liners..het was weer tijd voor een B-film die z’n naam eer aan doet. Alien Vs. Zombies (wellicht beter bekend als The Dark Lurking) zal voldoende weten te bieden aan de échte fans van b-films, niets meer…niets minder!

De stroboscoop gaat aan, de acteurs zetten hun wreedste pokerface op, pakken hun neppe guns erbij en beginnen flink kont te schoppen tegen een leger aan zombies. Verwacht geen traditionele zombies, zowel in hun beweging als in looks heeft dit nergens iets weg van de klassieke benadering. Dat maakt het echter niet minder bruut. De make-up en effects zijn hier, zoals het een goede b-film beaamd, super strak.

Voor de oplettende lezer was het misschien al duidelijk, het gaat hier dus om één Alien en meerdere zombies. Waar het Vs. gedeelte uit de titel aan bod komt? Het is mee een raadsel. Hoewel de titel goud waard is, laat de film zelf nog wel wat steekjes vallen. Zo zijn een aantal personages strontvervelend waardoor je aandacht toch iets meer naar de mindere aspecten van zo’n film worden getrokken, terwijl het aan de rest is (sfeer, gore..) om dat te verdoezelen.

AvsZ blijkt een fijn tussendoortje voor de echte liefhebber, genoeg actie, genoeg gore, aantal leuke one-liners en een sfeervolle setting. De film neemt zichzelf tamelijk serieus, het gaat hier dus niet om zelf relativerende trash. Al met al goed voor een 7

Over de auteur

avatar

3 reacties

Laat een antwoord achter