Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Bad Taste
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

De aliens zijn geland en de mensen van de Astra-Investigation and Defense Service (AIDS) ontdekken dat de mensheid de nieuwe favoriete snack is. Aan AIDS om de invasie te stoppen.

De eerste lane film van Peter Jackson (Braindead, LOTR) is zeer duidelijk een low-budget film, maar dat maakt hem juist zo heerlijk camp. Ik bedoel, de buitenaardse wezens zien de meeste tijd van de film eruit als “gewone”mensen, maar met een blauw hemd aan…Er zitten genoeg gore momenten in, maar vaak genoeg zijn die tevens hilarisch.Uiteraard zitten er ook weer de nodige verwijzingen naar andere films in (o.a. TCM, The Shining) en is er zelfs een scene die Jackson later uitgewerkt heeft voor Braindead.

Wil je een gore,grappige, over-the-top film zien, dan moet je deze zeker een keertje bekijken!

Over de auteur

avatar

24 reacties

 1. avatar
  Juicecow

  Dat de aliens er het grootste gedeelte van de tijd uitzien als gewone mensen heeft niets met het budget te maken. Eerder met het feit dat Jackson het lekkerste voor het laatste wilde bewaren. Overigens staat er op de DVD nog een making of, die wel de moeite waard is vanwege het hilarische interview met Jackson’s ouders.

 2. avatar
  bas-ow

  Een hele aardige film, heb hem net gezien. Ook meteen de Good Taste Made Bad Taste featurette gekeken. De film was echt top, de aliens zien er erg leuk uit en de gore effecten zijn prima.

 3. avatar
  bas-ow

  Bij de Free Record Shop geloof ik. Anders moet je even rondvragen op internet. Bij e-bay, marktplaats en het forum van dvd.nl hebben ze hem misschien nog wel.Van die laatste heb ik hem zelf ook.

Laat een antwoord achter