Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Deep in the Woods
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Deep in the Woods van regisseur Lionel Delplanque heeft de kijker weinig nieuws te bieden. Het verhaal, over een stel jonge aantrekkelijke acteurs die worden uitgenodigd door een exentrieke miljonair om in zijn kasteel in het bos een prive voorstelling voor zijn verknipte zoontje te houden, stelt niets voor en is niet bepaald angstaanjagend.
Waar de film echter uitblinkt is in de technische presentatie. Delplanque is duidelijk een fan van Italiaanse regisseur Dario Argento, want sommige scene’s passen qua vormgeving en belichting zo in een van zijn films.
De acteurs spelen niet slecht, maar zullen ook niet snel in aanmerking komen voor een oscar nominatie. Niet dat dit iets uitmaakt, de film biedt geen diepzinnige karakterstudies. De acteurs gaan meerdere malen uit de kleren en er is natuurlijk een lesbisch stel. Het is duidelijk, dit is een horrorfilm.
De DVD van A-film heeft een goede anamorphe beeldkwaliteit en het DTS-spoor klinkt fantastisch. De dialogen klinken helder en de surround kanalen worden goed benut. Dit is een presentatie van topklasse! De extra’s vallen een beetje tegen. Er zijn trailers, een korte behind-the-scenes, photo gallery en filmographies.
Deep in the Woods is een technisch hoogstaande horrorfilm, met een slap maar best amuzant verhaal. Er zijn veel slechtere films uitgekomen de laatste tijd. De budget DVD is zeker de moeite waar, al was het maar om je DVD-apperatuur te demonstreren.

Over de auteur

avatar

2 reacties

Laat een antwoord achter