Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Hellraiser 3: Hell on Earth

Hellraiser 3: Hell on Earth
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

De verslaggeefster Joey is getuigen van een een nog al vreemde dood van een jongen. Als ze op onderzoek uitgaat, raakt ze bevriendt met Terri’s. Terri exvriendje heeft thuis een pilaar staan en in die pilaar zit….Pinhead. Joey probeert haar te stoppen en krijgt daarbij hulp van Eliot Spencer, beter gezegd: het spook van de man voordat hij Pinhead werd.

Dit is alweer het 3e deel van de serie en de kwaliteit wordt al snel minder. Grootste mankement is dat deze film, in tegenstelling tot zijn voorgangers, volledig draait om Pinhead. Hij is uit de schaduw gekomen en probeert met zijn monologen, oneliners en moorden het publiek te vermaken. Niet dat het niet lukt, integendeel, maar hij heeft niet meer de mysterieuze, sinistere verschijning die hij ooit was.
Hell on Earth is een film die draait om hoe Pinhead en zijn vriendjes zo veel en zo creatief mogelijk mensen over de kling jagen. De film slaagt daar erg goed in en bevat een aantal erg geslaagde scenes. De gorefans mogen zich verheugen op een aantal zeer creatief uitgevoerde moorden en een slachtpartij in een Disco. De special effects zien er goed uit en ook de kostuums van de Cenobites zijn erg mooi. Visueel ziet het er allemaal goed uit. De droomscenes zijn goed en qua regie ziet het er ok uit.
Een nadeel is dat de acteerprestaties niet al te best zijn. De rol van Terri wordt goed neergezet, en Doug Bradley als (Pinhead en Eliot)is ook goed. Maar voor de rest is het matig te noemen, vooral Joey en haar cameraman kunnen niet al te best acteren.
Al met al een een aardige film, alleen jammer dat ze Pinhead hetzelfde lot hebben gegeven als Freddie Krueger. Pinhead als melkkoe, het blijft triest…..

Over de auteur

avatar

19 reacties

  1. avatar
    bas-o

    maar dat zijn ook films op zichzelf.. als je pinhead daaruit had gehaald en het een andere naam had gegeven zou je niet eens herkennen dat het hellraiser was..

Laat een antwoord achter