Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Lost Boys, The
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Michael en zijn broertje Sam verhuizen, na de scheiding van hun ouders, naar het rustige dorpje Santa Carla in Californie. Daar trekken ze in bij hun opa.
Micheal ontmoet niet lang na aankomst een meisje genaamd Ster. Wanneer Ster met Micheal wil vertrekken houd een groep motorrijders hun tegen, Ster blijkt bij hun te horen.
Micheal gaat met de motorrijders mee naar hun schuilplaats en drinkt hij van een vreemde drank.
In de dagen na die avond begint Micheal te veranderen, hij kan slecht zonlicht verdragen en slaapt hele dagen.
Ook wordt hij heel chagerijnig. Wanneer Micheal uitleg wil van de motorrijders ontdekt hij hun gruwlijke geheim…

Om te beginnen, The Lost Boys is geen film om al te serieus te nemen, het is een frisse en komische kijk op de klassieke vampier verhalen.
Dit betekent echter niet dat het totaal niet spannend is, de film heeft namelijk goeie schrikscene’s en weet bij sommige stukjes de spanning goed op te bouwen.
Daarbij kun je ook nog de aardige acteerprestatie’s optellen die zeker niet mis zijn, vooral Kiefer Sutherland wist me in zijn rol als de chamante en gemene vampier David erg te verassen.
De film is erg komisch, vooral de droge humor en grappige opmerkingen van de gebroeders Frog wisten een aantal keer een glimlach op mijn gezicht te toveren. De muziek in de film is gepast en het geeft de film net iets extra’s.
Het verhaal van de film is geen klapper maar dat wordt al gauw weggewist door de andere pluspunten. Al met al is The Lost Boys een vernieuwende en leuke vampierfilm die je zeker je geld en aandacht waard is.

Over de auteur

avatar

7 reacties

 1. avatar
  wesly13

  ok een beetje er afgezaagd vergelijke de recentie van hier boven maar ben ook maar een film kijkerje:Phihi cool dat je nu ook berichte kunt poste

 2. avatar
  sjappie

  ik ben het eerder eens met de recensie van allebei wel goed maar ik vind het punt van spike toch iets te hoog zoals ik al zei in spike zijn mailbox een 7,9 vind ik een mooi punt 8 is hetzelfde ongeveer dus… mar wel een leuke film ja alleen die kinderen zijn nogal blij uitgewerkt

 3. avatar
  TheUndertaker

  Door deze film is mijn interesse voor het horror genre gewekt. Ik vind het zeker ??n van de betere vampierfilms en staat samen met Near Dark bovenaan op mijn lijst van favoriete films in het vampier genre.

Laat een antwoord achter