Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
[REC]
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

De jonge Spaanse tv-reporter Angela Vidal en haar cameraman Pablo hebben opdracht gekregen een reportage te maken over het leven van brandweermannen in de stad. Midden in de nacht gaat het alarm af, en moeten zij en een tweetal brandweermannen naar een appartmentencomplex waar een routine oproep gedaan is over een oudere dame die problemen heeft in een van de appartementen. Angela zet de camera aan, en weet niet dat wat er volgt de ergste nachtmerrie is wat je kan voorstellen….

GORE
Er is wel wat realischtische gore aanwezig, maar de film speelt meer in op schokkende beelden in plaats van gruwelijke gore. Dat beviel me wel! Smaakvol!

ACTEERWERK
Manuela Valesco is gewoon super, en mede dankzij haar goede acteerwerk werkt de film zo goed, omdat alle prestaties van alle acteurs ook relaistisch zijn! Zeer goed.

CONCLUSIE
[REC] is een van de meest spannende, gruwelijke, en ronduit akelige films die ik ooit gezien heb. De film is heel goed geacteerd, geregisseerd en de vaart van het geheel is gewoonweg perfect. Ik wil eigenlijk niks verklappen, maar het plot is simpel; je ziet via de camera wat er gebeurd is met de mensen in het appartement, verwacht geen 2e Blair Witch want deze valt er niet mee te vergelijken.

Het einde is schokkend en zal zeker een indruk achterlaten, de film heeft vele schrikmomenten die je zullen doen huiveren en de spanning is gewoon om te snijden ZO goed. Dit is de beste horror van het jaar, en het wat al een goed jaar voor horror in mijn mening.

Deze moet je gwoon gezien hebben, verder ga ik er niet meer over verklappen want hoe minder je ervan af weet, hoe beter!!

Over de auteur

avatar

11 reacties

  1. avatar
    Quir1

    Ik heb hem pas ook gezien, geweldige film. Ook al wist ik dat er iets moest zitten op die zolder en dat het op dat moment zou komen, schrok ik toch (en harder dan bij andere films van de laatste 10 jaar).

  2. avatar
    Sephiroth31

    Film van de week gezien en echt 1 van de beste horror films die ik gezien heb zat echt op t puntje van me stoel dolby lekker hard zweet stond echt letterlijk op me rug heerlijke film benieuwd hoe deel 2 word?

Laat een antwoord achter