Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Scanners II: The New Order
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

David Kellum (David Hewlett) ontdekt tijdens een winkeldiefstal dat hij wel over erg vreemde eigenschappen beschikt: hij is een scanner. John Forrester (Yvan Ponton) komt hier achter en vraagt aan David om hem te helpen. Naarmate David steeds meer in de zaken verwikkeld raakt komt hij achter de plannen van Forrester en ‘zijn’ scanners. David probeert in te grijpen voordat het te laat is…

Door veel mensen word Scanners II niet echt gewaardeerd, omdat het zijn voorganger probeert over te doen en daar niet echt in slaagt. Toch vind ik Scanners II los gezien van zijn voorganger een vermakelijke film. De acteurs doen goed hun best, David Hewlett speelt zijn rol als ‘the good guy’ redelijk goed, Yvan Ponton speelt zijn rol ook goed, maar het personage dat mij het meest boeide was Peter Drak. Deze krankzinnige scanner(psychopaat) word erg sterk neergezet door Raoul Trujillo. Zijn uiterlijk en acteerwerk bracht veel overtuigingskracht over.
Het aantal ontploffende hoofden ligt in dit deel ook iets hoger dan dat van zijn voorganger, wat de film ook iets vermakelijker maakt.
Het negatieve aan deze film is eigenlijk dat het zijn voorganger probeert na te doen en dat het een redelijk aantal clich?momenten heeft, waardoor je soms bijna kan voorspellen wat er in de volgende scene gaat gebeuren.
Niet echt een topper uit het genre, maar toch een redelijk vermakelijke film.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

6 reacties

Laat een antwoord achter