Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Storm Warning
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Rob en zijn vrouw Pia maken een boottochtje over de oceaan in Australie. Plots verdwaalt het stel, komt een storm opzetten en zitten de twee vast ergens in de Australische outback. Ze zoeken voor hulp en vinden een huis in the middle of nowhere, dat bewoond is door de psychopatische Poppy en zijn 2 maniakken van zonen…

GORE
De effecten zijn onwaarschijnlijk goed, realistisch en bloederig. Ik zal niks verklappen, maar qua gore zit je zeker weten goed!

ACTEERWERK
Nadia Fares is steengoed als Pia, Robert Taylor heeft niet veel te doen hier, meer de schuld van het script waarschijnlijk, maar ik was niet onder de indruk! De 3 psychos zijn goed.

CONCLUSIE
Storm Warning is zeker een aangename verassing in het horror-survival genre Ala Hills Have Eyes, Wrong Turn en Texas Chainsaw Massacre!

De atmosfeer en regie was goed, de spanning zat er wel in, de moordscenes en gore waren heel goed gemaakt, en het geheel ontbreekt niet aan zieke scenes.

Het script was eigenlijk het grootste probleem aan deze film, de personages maken dan ook veel domme beslissingen, ze hebben bijvoorbeeld v??l te laat door dat het Texas Chainsaw- achtige huis vast niet door Teletubbies bewoont word! Maar dat valt allemaal wel weer mee als later in de film het personage van Pia besluit terug te vechten, en langzaam maar zeker veranderd in een van de slimmere vrouwelijke horror- personages sinds Ellen Ripley, dat vond ik wel weer goed aan deze film!

Al met al zeker een aanrader, alhoewel niet iedereen zal genieten van deze gruwelijke, maar ondergewaardeerde horrorflick!

Over de auteur

avatar

3 reacties

Laat een antwoord achter